reklama
Rondzia
Fan(ka)
Early days kupowalam Michasiowi bodziaki i pizamy jak byl maly. W pizamach jeszcze spi chociaz spodnie sa do kolan ale mowi ze mu wygodnie i je lubi. I rzeczywiscie przez tyle lat sie nie zniszczyly a w pasie szerokie. Az poszlam sprawdzic metke 24 months. Super bawelna. Z bodziakow tez bylam zadowolona tylko ze juz ich nie mam ze mialam takie w czasie kiesy juz jadl soczki i zupki wiec powyrzucalam polamione nawet lekko...
A co do zakupow prze neta - kolezanka mi polecila www.dodomku.pl. Super sprawa nie trzeba nosic siat, hehe. Tylko jak wszystko zaczne kupowac przez neta to uschne bez ludzi w chalupie, wiec poki co se odpuszczam...
A co do zakupow prze neta - kolezanka mi polecila www.dodomku.pl. Super sprawa nie trzeba nosic siat, hehe. Tylko jak wszystko zaczne kupowac przez neta to uschne bez ludzi w chalupie, wiec poki co se odpuszczam...
Kluliczek
Babka z laską
Wy allegrocholiczki, a ja to co
. Ostatnie 2 tygodnie: nowe pidzamki wyzej wspomniane, spiworki dla tusia, czapeczka z kubusiem i prosiaczkiem (nie disney, tylko prawdziwy rys), bielizna dla chlopakow, spodnie dla j. w liczbie 11
, szlafrok dla j., polarowy pajac na wiosne dla w., rampersy dla w., itd. A do tego napadlam na ciucholand. A na koniec wozek quinny zapp. Terapia mi potrzebna...

mamjakty
styczniówka 2009
ja też zamierzam później kupić piżamki z tego, bo bawełna naprawdę fajna, nie rozciąga się, nie mechaci - przynajmniej do tej pory nic takiego nie zauważyłam :-)
Kluliczku - Ty chyba przebijasz nas wszystkie

Adiva - Twój synuś jak laleczka wygląda :-)
a na mojej Oli tak prezentują się te pajace
Kluliczku - Ty chyba przebijasz nas wszystkie

Adiva - Twój synuś jak laleczka wygląda :-)
a na mojej Oli tak prezentują się te pajace

Załączniki
Ja tez kupilam malej te pajace early days 0-3 i 3-6! 0-3 nosi teraz ma moze jeszcze z 2 cm luzu a te 3-6 to są wielkie! Tylko ja mam takie z kolnierzykiem wiec moze są wieksze.
Ostatnio na allegro kupiłam na chrzciny
CHRZEST-KOMPLET-SZATKA+ŚWIECA (572851620) - Aukcje internetowe Allegro
Juz przyszło i naprawdę piękne!!
I zaproszenia z fottką małej
ZAPROSZENIA NA CHRZEST ROCZEK ZE ZDJĘCIEM (577054696) - Aukcje internetowe Allegro
Są poprostu boskie!!
Ostatnio na allegro kupiłam na chrzciny
CHRZEST-KOMPLET-SZATKA+ŚWIECA (572851620) - Aukcje internetowe Allegro
Juz przyszło i naprawdę piękne!!
I zaproszenia z fottką małej
ZAPROSZENIA NA CHRZEST ROCZEK ZE ZDJĘCIEM (577054696) - Aukcje internetowe Allegro
Są poprostu boskie!!
aga_q
TRZYNASTEGO :)
ja też fanka zakupów przez internet 
sobie ciuchów nie kupuję, bo lubię pomacać i zmierzyć, ale Skrzat to już w większości w internecie jest zaopatrywany:-)
mój małż jak widzi w domu jakiś pusty karton to pyta Skrzata: co Ci matka znowu kupiła ?
a jak dzwoni domofon to już standardowo do nigo woła: pewnie znowu coś do Ciebie ;-)
łóżeczko i wózek też mam zakupione przez internet ;-)

sobie ciuchów nie kupuję, bo lubię pomacać i zmierzyć, ale Skrzat to już w większości w internecie jest zaopatrywany:-)
mój małż jak widzi w domu jakiś pusty karton to pyta Skrzata: co Ci matka znowu kupiła ?
a jak dzwoni domofon to już standardowo do nigo woła: pewnie znowu coś do Ciebie ;-)
łóżeczko i wózek też mam zakupione przez internet ;-)
klaudia011
Fanka BB :)
KasiaJ82 DOBRZE ŻE MI PRZYPOMNIAŁAŚ JA O UBRANKU CAŁY CZAS MYŚLĘ A PEWNIE W DNIU CHRZCIN OKAZAŁOBY SIĘ ZE ŚWIECZKI NIE MA...MUSZE KUPIĆ KONIECZNIE...

reklama
BlackWizard
Fanka BB :)