reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Early days kupowalam Michasiowi bodziaki i pizamy jak byl maly. W pizamach jeszcze spi chociaz spodnie sa do kolan ale mowi ze mu wygodnie i je lubi. I rzeczywiscie przez tyle lat sie nie zniszczyly a w pasie szerokie. Az poszlam sprawdzic metke 24 months. Super bawelna. Z bodziakow tez bylam zadowolona tylko ze juz ich nie mam ze mialam takie w czasie kiesy juz jadl soczki i zupki wiec powyrzucalam polamione nawet lekko...

A co do zakupow prze neta - kolezanka mi polecila www.dodomku.pl. Super sprawa nie trzeba nosic siat, hehe. Tylko jak wszystko zaczne kupowac przez neta to uschne bez ludzi w chalupie, wiec poki co se odpuszczam...

Wy allegrocholiczki, a ja to co :-p. Ostatnie 2 tygodnie: nowe pidzamki wyzej wspomniane, spiworki dla tusia, czapeczka z kubusiem i prosiaczkiem (nie disney, tylko prawdziwy rys), bielizna dla chlopakow, spodnie dla j. w liczbie 11 :-p, szlafrok dla j., polarowy pajac na wiosne dla w., rampersy dla w., itd. A do tego napadlam na ciucholand. A na koniec wozek quinny zapp. Terapia mi potrzebna...

no kluliczku jestem pod wrazeniem. Czy ktos nie powinien cie odciac od neta bo domyslam sie ze przed zakupami pustych szafek nie mialas...

ja też zamierzam później kupić piżamki z tego, bo bawełna naprawdę fajna, nie rozciąga się, nie mechaci - przynajmniej do tej pory nic takiego nie zauważyłam :-)
Kluliczku - Ty chyba przebijasz nas wszystkie :-D:-D
Adiva - Twój synuś jak laleczka wygląda :-)

a na mojej Oli tak prezentują się te pajace :tak:

Załączniki

• DSC02205.jpg
    DSC02205.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 49
a ja z innej beczki! kupilam wlasnie na ebay'u torebki do mrozenia mleczka mamy i zamierzam raz dziennie jak sie da sciagnac sobie pokarm i zamrozic tak na wszelki wypadek ;)

ja też fanka zakupów przez internet :tak:
sobie ciuchów nie kupuję, bo lubię pomacać i zmierzyć, ale Skrzat to już w większości w internecie jest zaopatrywany:-)
mój małż jak widzi w domu jakiś pusty karton to pyta Skrzata: co Ci matka znowu kupiła ?
a jak dzwoni domofon to już standardowo do nigo woła: pewnie znowu coś do Ciebie ;-)
łóżeczko i wózek też mam zakupione przez internet ;-)

KasiaJ82 DOBRZE ŻE MI PRZYPOMNIAŁAŚ JA O UBRANKU CAŁY CZAS MYŚLĘ A PEWNIE W DNIU CHRZCIN OKAZAŁOBY SIĘ ZE ŚWIECZKI NIE MA...MUSZE KUPIĆ KONIECZNIE...:tak:

reklama
Do góry