reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Nio my też 12 kwietnia! Kupuje malej welurowy komplecik sukieneczka, spodenki i czapeczka! Buciki i pelerynka na wierz polarkowa!
daga23ja też zamawiałam od tej allegrowiczki ale komplecik sweterek i spodenki są śliczne!!:tak:
Madziumusi być ciepło !!

reklama
W sprawie chust, to ja polecam chusty wiązane :tak: Teraz, to już najlepiej tkaną wiązaną, bo elastyczne są dla młodszych dzieci i nie na długo już by wystarczyły.

Dziewczyny co myślicie o tej chuście Chusta nosidełko KIESZONKA-dla początkujących ! (586827810) - Aukcje internetowe Allegro bo zamierzam kupić chustę i nie mam pojęcia jaką??

a co do sukieneczki to my zamawiamy ten komplecik do tego czapeczka i papucie
SUKIENECZKA i SWETEREK 68 (sweterki MAŁGOSIA) (583215441) - Aukcje internetowe Allegro

a może chusta kółkowa
Nosidło-chusta kółkowa KANGOOGOO GRAFIT (586186067) - Aukcje internetowe Allegro

Ja proponuje, abys rozejrzała się wśród znajomych czy ktos nie ma chusty i zobaczyła jak mała na nia zareaguje. Mój Janek nienawidził chust. Co do kieszonki to mam, ale nie jestem zadowolona, może jakaś dziwna jestem, ale nie moge tam umieścic dobrze Tuśka. Wydaje mi się, że najlepiej byłoby gdybyś mogła spotkac się z kimś mającym chuste i umiejącym pokazac Ci co i jak i wtedy jakby co szarpnąc się właśnie na wiązaną. Ewentualnie tą kółkową, ale kieszonka dla mnie jest jakaś mało fajna :-/.

A to nasze ostatnie zabawkowe zakupy:

<OK> TINY LOVE MATA MAłPIA WYSPA___4xGRATIS (577714501) - Aukcje internetowe Allegro
Rondzia ta mata jest naprawdę super.

<OK> TINY LOVE ZAWIESZKI DO MAT__MIX WZORÓW (585633177) - Aukcje internetowe Allegro
<OK> COLORIA__ KRAB+RYBKA+ OŚMIORNICA+KLIPS (585633999) - Aukcje internetowe Allegro

I wiecie co podusiło mnie kupienie jeszcze tych bluzek dla siebie:
E-84 Cudna szyfonowa bluzka JAPAN STYLE 6 kolorow (571786862) - Aukcje internetowe Allegro
Narazie czekam na przesyłkę, ciuchy idą z tajlandi, wiem ze tam są bardzo tanie, więc może nie bedzie to do końca szajs. Generalnie fajne ma tunki i bluzki ten sprzedający. Jak je dostanę to dam wam znać. Tak sobie myślałam, ze to białą może na chrzciny w czerwcu włożę? Zobaczymy jak to wygląda. Zamówiłam białą i różową.

Kuleczko - bardzo ładnie te bluzeczki wyglądają na zdjęciach.
jakbyś się nie rozczarowała w realu to koniecznie się pochwal - najlepiej zdjęciowo :-D

za każdym razem jak widzę tą matę to strasznie żałuję, że jednak tej nie kupiłam :-:)-( no ale tak to jest, dopiero po fakcie kupiłoby się coś innego :dry:
a bluzeczki śliczne :tak:

Kuleczko- bluzki rzeczywiście fajne od tego sprzedającego, szkoda tylko że są tylko takie małe rozmiary:-(

reklama
Do góry