reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

podoba mi się ten leżaczek - daj znać jaki jest :-);-)

wczoraj dotarł do nas leżaczek...złożylismy go i wsadziliśmy małego...nie było problemu żeby tam sobie leżał. Byl spokojny i oglądał świat...te wibracje faktycznie jakies takie dziwne..ale jak je włączylismy to Misiek zaczął machać rączkami i nóżkami..widocznie jemu się podobało..a później usnał :-)

reklama
My matę dostałyśmy w prezencie i Maja jest nią zafascynowana, wszystko ogląda, a za jej rączkami i nóżkami nie można nadążyć :-)

Poletka na allegro pojawiają się co chwila aukcję z tzw. rękodziełem, gdzie można zamówić sukienkę na wymiar (panie szydełkują i sprzedają swoje cudenńka), bo oprócz sukienek są buciki, czapeczki, opaski :tak:

Kluliczku, racja dla chłopca trochę trudniej coś wybrać :-(

ravenalka, a jak masz matę?

U nas jeszcze nie ma wiekszego zainteresowania mata!!Mała woli jak my nad nia 'wisimy' i robimy dziwne miny i gadamy trz po trzy:-D:rofl2::-p
Za to lezaczek rewelacja!!Uzywamy juz dosc dlugo!!Mala uwielbia ogladac otoczenie jak w nim lezy, a jak juz sie zmeczy to usywia!!Do tego wibracje i kolysanie bardzo ja uspokaja jak jest marudna!!:tak:Dobrze ze wymyslili cos takiego:-)

Daga nie wiem jak doświadczenie innych mam, ale ja dla Hani kupiłam chustę bebelulu model LULU i to była porażka! Po pierwsze dziecko pokręcone w tej chuście jak paragraf, po drugie było jej w tym najzwyczajniej w świecie niewygodnie - ryczała za każdym razem jak ją do niej wkładałam! Jeśli mogę Ci coś doradzić to proponowałabym Ci którąś z chust wiązanych. Choć są trudniejsze w użytkowaniu (trudność z "okutaniem się") to mają dużo więcej możliwości jeśli chodzi o ułożenie dziecka i na dłużej wystarczają bo możesz w niej nosić naprawdę duże dziecko. Kwestia wprawy.

Daga no ja się nie znam na tym, ale tak na oko te co linki wrzuciłaś jakoś mało stabilne mi się wydają :sorry2:
Rondzia - śliczny komplecik :-) my mamy 12 kwietnia chrzest i też zastanawiam się, co na wierzch ubrać :confused:

reklama
Do góry