reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

o ja tez poatrzylam na te garniturki..ja akurat wybrałam ten Ubranko do chrztu firmy Krasnal 74 A014 CHRZEST (572223244) - Aukcje internetowe Allegro bezowy...tylko poczekam jeszcze z zamawianiem...

No i oczywiscie tez mam problem co na siebie zalozyc... i calkowicie brak czasu zeby wyskoczyc i po sklepach poszukac czegos

reklama
My będziemy chrzcic pewnie jakoś w lipcu, wiec mam jeszcze duzo czasu. Ale jak bede szukac ubranka to chyba raczej nie garniturku, sama zobaczę.

Chyba kupimy Quinny Zapp, bo nasza Emma przy 2 dzieci i Skodzie Fabi zrobiła sie potwornie niewygodna na wypady na zakupy czy do rodzinki i znajomych. Oczywiście kupowalibyśmy uzywany, cały czas przemysliwujemy...

U nas mata tez narazie lezy w koncie. Za to leżaczek swietnie sie sprawdza. Mala potrafi w nim siedziec godzine i sama soba sie zajmowac:-p.

reklama
Ja tak jak kluliczek w lipcu. Napewno nie ubiorę dziecko w poliester.
Preferują naturalne ubranka, np: SUKIENKA CZAPECZKA BALERINKI OPASKA -RęKODZIEŁO (578352219) - Aukcje internetowe Allegro
(widziałam na allegri różne, tutaj trochę dużo tych kwiatków)

Dla dziewczynki łatwiej o cos takiego, dla chłopców raczej garniturki są, a jak mały będie nosił coś między 74 a 80, na co się zanosi, to już wogóle ciężko będzie coś dobrac...

Do góry