reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

BlackWizard śliczna sukienka..
my chrzciny wczesniej po 13 kwietnia...a ja na razie tylko poogladalam na allegro co ewentualnie moglabym kupic....ale poczekamy chyba do samego konca bo nie wiem jaki rozmiar..

reklama
BlackWizard śliczna sukieneczka.
My mamy chrzciny (już załatwiliśmy) 12 kwietnia i nie mam pojęcia na jaki rozmiar kupić ubranko. Planuję kupić jakąś sukieneczkę i do tego sweterek bolerko bo te klasyczne ciuszki do chrztu nie podobają mi się. To jeszcze nic ale dla siebie muszę coś kupić i tu będzie duży problem.

My tez 12 kwietnia ale tez poszukałam na allegro a kupie na 10 dni przed chrzcinami! Moja mała teaz dopiero 62 ubiera ale jest duze jeszcze.. wiec zupełnie nie wiem jaki rozmiar bedize miała za miesiąc..
A kupujecie z polaru czy z weluru na chrzciny?
BlackWizardsliczna sukieneczka!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Ja planuję chrzciny czerwiec/lipiec. Chrzesna musi zaliczyć sesję egzaminacyjną na studiach ;-) Chcę aby mała już siedziała. Na rzie wybieram lokal na chrzciny, planuję na 15 osób.

Kupinosia, ja brałam czapkę 40 cm obwód i 12 cm wysokość. Jest trochę duża ale liczę na to aby można byłą ją zakładać póżną wiosną na spacerki, a wogóle to super jak dziecko będzie siedzieć

My już ochrzczeni:tak::tak::tak:Jacek na chrzcie był po prostu w kombinezoniku, bo było za zimno w kościele, na wszelkiego rodzaju białe poduchy, a pod spodem miał biały komplecik- body, śpioch i sweterek:)
Dziewczynki powiedzcie, czy któraś z Was kupowała jakąś matę edukacyjną godną polecenia?:-)

Dzięki Rondzia, bo nasz Maluch tak się zapatrzył na karuzelkę, że w końcu mam co jakiś czas po 1/2 h wolnego, wiec może mata zagwarantuje mi drugie półgodziny czasu dla domu i siebie;-);-);-)

reklama
Do góry