A czego sie spodziewałyście dziewczyny ze bedzie w rytm muzyki sie kołysal. ;-)To delikatne drgania Moje dzieci je lubia ale im dawkuje bo nie uwazam aby drzenie ciła w duzych ilosciach nie miało wpływu na układ nerwowy To tak jak wyjscie do klubu i stanie przy mega głosnikach..
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
odnośnie rajstopek - chyba faktycznie lepiej iść do sklepu i pomacać niż kupować w ciemno - boję się, żeby nie były zbyt bardzo ściskające. 

wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Dokładnie bardzo ciężko trafić na dobre rajstopki, ja kiedys kupiłam na bazarku za 12 zł takie malusie w biedronki i te są super,delikatne,mięciusie!! Ostatnio kupiłam w c&a i te są już mniej rozciągliwe i o wiele za duże chociaż rozmiar ten sam..i niby macałam je porządnie a w domu w porównaniu z tymi z bazarku wyszły bardzo miernie:-kuleczko - ja z innej beczki, jakiej firmy rajstopki kupujesz małej? bo ja właśnie szukam jakichś na necie :-)
aga_q
TRZYNASTEGO :)
To delikatne drgania Moje dzieci je lubia ale im dawkuje bo nie uwazam aby drzenie ciła w duzych ilosciach nie miało wpływu na układ nerwowy.
mój Młody jak nie ma wibracji to nie posiedzi w leżaczku.
musi go wiercić po dupce, bo inaczej jest awantura.
najlepsza opcja jest taka, że działają wibracje, a oprócz tego ktoś go dodatkowo buja

siedzę więc na fotelu i bujam go nogą - co ma tą zaletę, że mam wolne ręce.
kupiliśmy od razu baterie-akumulatorki ;-)
Madziu - a powiedz - jak myślisz - jaki to ma wpływ na układ nerwowy ?
przyznam, że ja się już zastanawiałam czy nie za dużo tych masaży Młody zażywa, ale cholernik nawet jak zaśnie to się momentalnie budzi jak fotel nie wibruje

Klaudia, kupiłam ten leżaczek. Mała jest chyba za mała bo nie chce w nim leżeć.
Trochę rozczarowały mnie wibracje, ale to moje pierwsze doświadczenia.
Ale ten leżaczak najlepiej się prezentuje - na razie czeka na lepszy humor Lenki, bo nawet nie chce się w nim bujać.
A co do czapek podaje link (czapka jest na główce Lenki)
kurcze super się prezentują, naprawdę są ładne:
SZyDEłKOWE CZAPECZKI --- MIX wzorów 35 kolorów (571237362) - Aukcje internetowe Allegro
Ślicznie Lenka wygląda w tej czapeczce i sukieneczce. Ola ma obwód główki 35, jak kupie ten najmniejszy 36 to chyba bedzie ok ? Jak to wyglądało w Twoim przypadku ?
BlackWizard
Fanka BB :)
mamjakty
styczniówka 2009
śliczna sukieneczka :-)
faktycznie już pomału trzeba się za tymi kreacjami rozglądać
faktycznie już pomału trzeba się za tymi kreacjami rozglądać

No wlasnie u nas ostatecznie wypadlo na 23 maja( 9 moj brat jedzie na slub, a ma byc chrzestnym, a 16 ja mam rozdanie dyplomow), no i mam problem z rozmiarem. Teraz nosi 68. Tez planuje 74, ale nie wiem w jakim tempie bedzie rosnac.
reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
My chrzciny mamy 26 kwietnia, więc już niedługo. Myślę, że nie powinna więcej do tego czasu urosnąć i zmieści się w kiecunie ;-)