reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

wy zawsze sypiałyście w staniku?????? czy to tak tylko na okres ciąży?????????? ja nigdy nie spałam w staniku i teraz też nie śpię. wydaje mi się że to nie jest dobry pomysł. nasze piersi które przez cały dzień są w usztywnieniu potrzebują troszkę odpocząć przynajmniej w nocy. ja mam nawet tak, że czasami już wieczorem muszę ściągnąć stanik bo mnie denerwuje.

reklama
Mi biust powiekszył sie o 1 rozmiar, zarówno miseczka jak i pod biustem. W staniku nie wyobrażam sobie spać, w domu chodzę też raczej bez. Ale teraz w czasie ciąży w ciągu dnia zakładam, żeby potem nie mieć piersi do pasa.Cieszę się z powiększonych piersi bo niestety natura nie obdarzyła mnie zbyt obfitym biustem, do tej pory miseczka A, w ciąży B.
Co do rozstępów to na razie nie pojawiły mi się nigdzie, ani na brzuszku, ani na piersiach....pewnie to genetyka (moja mama nie ma), ale i smaruję się intensywnie.
Chyba zaryzykuję i kupię stanik na allegro.

Ja sobioe nie wyobrarzam chodzenia bez stanika w dzień.Na noc zdejmuje, ale tez nie obowiakowo. Może to wynika z tego ze mam duzy biust i chyba siegał by do pasa jak bym go nie opdtrzymała ( bo jest dosyc ciezki) :) a jak biegam to tak mi sie lata ze badzo mnie krepuje.Wiec muszę mieć stanik.

ja nigdy nie spałam w staniku - ale chyba jak zacznę karmić to będzie trzeba się pomęczyć - bo gdzie indziej trzymać te wkładki laktacyjne?
po domu nie chodzę staniku bo mnie drażni.... pewnie robię błąd i będzie tak jak Ela pisze :-( w sumie biust nie urósł mi jakoś bardzo - o rozmiar mi sie tylko powiększył - staniki, które kupiłam już jakiś czas temu powinny być dobre nawet gdyby jeszcze mi sie powiększył bo sa dość elastyczne a teraz jak je zakłądam to i tak mam luzu trochę :tak: a kiupiłam na allegro z alles mama i jeszcze jeden, ale w tym momencie nie pamiętam jaka firma - ale są fajne - już gdzies je polecałam ;-)

ja zawsze chodze w staniku w dzien mimo ze mialam przed ciążą B, teraz mam C no moze troszke wiecej teraz bo staniki sie robią za małe...w nocy spalam zawsze bez ale teraz mnie bolą cycki jak mi tak dyndają hihi wiec mam taka koszulke nocną z usztywnieniami jak miseczki od biustonosza. polecam jesli ktos spi w biustonoszu to w tej koszulce nocnej zdecydowanie wygodniej.

reklama
Do góry