reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Mnie się niewiele biust powiększył, przynajmniej nie odczuwam znacznej roznicy, miseczka z B na C, a pod biustem o 2 rozmiary, ale zawsze spalam bez stanika, czy to u kogoś, czy nawet na obozach pod namiotami. w staniku zawsze bylo mi niewygodnie, do tej pory z reszta, chociaz wlasnie niewiadomo jak to bedzie w czasie karmienia, jak Kluliczek mowila...

ja tez jestem dzyndzelkowata:baffled::baffled::baffled: ostatnio nawet maz sie zdziwił jak sie im przyjrzał...czuje sie jak z dwoma pokretłami do radia:crazy: a sa taaaakie czułe...dotknac sie nie dam-o nieee...:szok:

też mi się podobają, tylko szkoda że nie ma firmowego sklepu w polsce...:tak:
ja na nie trafiłam przez reklamę w jednej z gazetek...
tylko nie wiem kiedy jest najlepiej kupić, bo z tego co słyszałam, to tak indywidualna kwestia że nie można być pewną czy i kiedy piersi jeszcze urosną:baffled:?

jak dzyndzle sa to sama radośc, pomyślcie jak ciężko byłoby maleństwu ssac jakby ich nie było. A tak to jak sutki ciemne to łatwiej namierzyc, jak duże to to samo a jak jeszcze wystają to sam miód, połowa wysiłku z głowy :-p.

szkoda że nie ma firmowego sklepu w polsce...:tak:

są sklepy, w których jest ta bielizna: Anita - Sklepy;
w Krakowie naqet w kilku.
niestety sklep w moim mieście już nie istnieje :-(

nie wiem kiedy jest najlepiej kupić, bo z tego co słyszałam, to tak indywidualna kwestia że nie można być pewną czy i kiedy piersi jeszcze urosną:baffled:?

dwa i tak musisz kupić teraz żeby mieć do szpitala i na początek ;-)
podobno te piersi z końca ciąży dają już jakiś pogląd na temat rozmiaru.
biustonosze do karmienia się trochę rozciągają.

ja kupiłam po zmierzeniu, bo tak z allegro to nie mam odwagi zamówić w ciemno.

reklama
tylko się zastanawiam czy mają większość modeli- bo jak nie to pewnie jakiś czas trwa sprowadzenie wybranego modelu..
ale w końcu się wybiorę i sprawdzę, w którym mają najlepszy wybór....
... jak oglądałam na zdjęciach to ich biustonosze nie wyglądały na rozciągliwe...ale zobaczymy..:-)

Do góry