reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Mnie się niewiele biust powiększył, przynajmniej nie odczuwam znacznej roznicy, miseczka z B na C, a pod biustem o 2 rozmiary, ale zawsze spalam bez stanika, czy to u kogoś, czy nawet na obozach pod namiotami. w staniku zawsze bylo mi niewygodnie, do tej pory z reszta, chociaz wlasnie niewiadomo jak to bedzie w czasie karmienia, jak Kluliczek mowila...

ja tez jestem dzyndzelkowata:baffled::baffled::baffled: ostatnio nawet maz sie zdziwił jak sie im przyjrzał...czuje sie jak z dwoma pokretłami do radia:crazy: a sa taaaakie czułe...dotknac sie nie dam-o nieee...:szok:

też mi się podobają, tylko szkoda że nie ma firmowego sklepu w polsce...:tak:
ja na nie trafiłam przez reklamę w jednej z gazetek...
tylko nie wiem kiedy jest najlepiej kupić, bo z tego co słyszałam, to tak indywidualna kwestia że nie można być pewną czy i kiedy piersi jeszcze urosną:baffled:?

jak dzyndzle sa to sama radośc, pomyślcie jak ciężko byłoby maleństwu ssac jakby ich nie było. A tak to jak sutki ciemne to łatwiej namierzyc, jak duże to to samo a jak jeszcze wystają to sam miód, połowa wysiłku z głowy :-p.

szkoda że nie ma firmowego sklepu w polsce...:tak:

są sklepy, w których jest ta bielizna: Anita - Sklepy;
w Krakowie naqet w kilku.
niestety sklep w moim mieście już nie istnieje :-(

nie wiem kiedy jest najlepiej kupić, bo z tego co słyszałam, to tak indywidualna kwestia że nie można być pewną czy i kiedy piersi jeszcze urosną:baffled:?

dwa i tak musisz kupić teraz żeby mieć do szpitala i na początek ;-)
podobno te piersi z końca ciąży dają już jakiś pogląd na temat rozmiaru.
biustonosze do karmienia się trochę rozciągają.

ja kupiłam po zmierzeniu, bo tak z allegro to nie mam odwagi zamówić w ciemno.

reklama
tylko się zastanawiam czy mają większość modeli- bo jak nie to pewnie jakiś czas trwa sprowadzenie wybranego modelu..
ale w końcu się wybiorę i sprawdzę, w którym mają najlepszy wybór....
... jak oglądałam na zdjęciach to ich biustonosze nie wyglądały na rozciągliwe...ale zobaczymy..:-)

Do góry