reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
A ja kupiłam dzisiaj wózek oraz fotelik samochodowy:-)(chociaż jeszcze samochodu nie mamy:zawstydzona/y::sorry:) a co tam jak szaleć to szaleć!!!!:-D I jeszcze proszek Jelp i paczkę pampersów z biegu w markecie-trudno mam nadzieję ,że nie uczulą:eek:Teraz zęby w ścianę i aby do porodu:-p:-p:-p

ja przejrzlama dzis wszytskie ciuszki ktore dostalm od kolezanki- kilka paczek....i sie zmeczylam! nie wiem jak ja to zrobilam bo w sumie to tylko siedzialam i przekladalam, ukladalam ciuszki ale ledwo zyje...

Małpko my też kupiliśmy fotelik samochodowy, mimo, że auta nie mamy, ale w razie przewożenie dziecka taksówką, samochodami rodziców, przyjaciół etc. to sprzęt ten musi być. Nasz fotelik zresztą cudnie się kołysze, jak bujaczek:-)więc pewnie nie tylko do jazdy samochodem będziemy go wykorzystywać;-)

FISHER PRICE- LEZACZEK BUJACZEK HUSTAWKA !!!! (489085441) - Aukcje internetowe Allegro
Wczoraj zamowilam ten lezaczek. Jak dojdzie, to dodam do produktów/sprzedawcow polecanych lub nie :-)
Wczoraj rozmawiłam z mamą 7 miesiecznej Marysi która posiada taki bujaczek. Ale jest sama zła na siebie bo jej mała tak sie do niego przwyczaiła ze zasypia tylko w nim.A łóżeczko stoji bezcznie słóży jako magazynek.Marysia spadza mnustwo czasu w bujaczku, kołysząc sie samodzielnie.Pozatym mama Marsi jest z wykształcenia opiekunka do dzieci i pielengniarką. Rozmawialiśmy na temat opieki nad dziećmi i na temat książki co nieco o rozwoju dziecka. Ania stwiedziła ze niektóre czynności jak przebieranie są tam niepotrzebnie przekobinowane.Ale mozna tez tam znaleść dobre porady.

od jakiego wieku dziecka używa się takiego leżaczka ???

nie wiem czy mi się dobrze po głowie kołacze, ale coś mi się wydaje, że musi mieć miesiąc ?

reklama
a to już miałam:

i druga strona kombinezonu:

i czapeczka

to na razie tyle ale na mężusia wypłatę już postanowiliśmy że jedziemy na mega zakupu:-D

Do góry