reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

właśnie co do leżaczka to już chyba była o tym mowa i mi też coś świta, że po 3/4 tyg można dziecko w nim kłaść, ale pewna nie jestem :sorry:
zakupy śliczne - ja już nic nie kupuję z ciuchów :-p to jest mój ostatni zakup ciuszkowy dla małej :-)

Załączniki

• 20081129275.jpg
    20081129275.jpg
    192 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Mi wlasnie przyszedl lezaczek. Musialam sie przebiec do bankomatu, bo oczywiscie kasy w domu nie mialam, a juz bardzo chcialam dzisiaj ten lezaczek miec w domu ;-) Lece go poskładac :-D

Kasia , Mamjakty śliczne zakupy!! Celinka koniecznie szybciutko złóż leżaczek,dawaj fotkę i napisz czy jest oki!!!:-D:-D:-DJa mam pusto na koncie:-(więc siedze w domu żeby mnie nie korciło...żeby się spowrotem nie zadłużyć:-p:-p

Bujaczek super. Sama skręciłam, bo nie moglam sie doczekac, az Paweł wroci do domu. Jak widac juz są pierwsi chętni do zabawy. Ja juz chce miec malego w domu!!!!!

Załączniki

• bujaczek.JPG
    bujaczek.JPG
    25,3 KB · Wyświetleń: 74
  • kicia bujak.JPG
    kicia bujak.JPG
    23,5 KB · Wyświetleń: 66
super lezaczek ja ma inny model ale tez jest fajowy sprawdził sie przy młodej

moj mąz jest skłonny kupic nam nowy wozio az sie sama dziwie podoba mu sie mutsy mam tylko pytanie czy ten 4 rider ma przednie i tylne koła w tej samej osi czy przednie sa węzsze?? bo na fotkach to niezbyt widac...

śliczny jest ten leżaczek :tak: ja sobie chyba też taki sprawię, ale to potem - może razem z matą - w tv mówili że taka mata to od 3 miesiąca i myślę, że leżaczek też wtedy będzie przydatny :tak: a w ogóle to oglądałam program i tam mówili żeby takie maty były jak najprostsze, żeby miały podstawowe kolory i co najwyżej 2 zabawki na pałąkach powieszone - które można wymieniac co jakiś czas - tak jak Melulu z tą karuzelką pisała - to na tej samej zasadzie działa - żeby dziecko na jednej rzeczy się koncentrowało a nie na kilku naraz :tak: no i polecano też takie piankowe puzzle - które można na wiele sposobów wykorzystać ;-)

Ostatnia edycja:
A oto moje zakupy z Polski:-). Przyjechała do mnie w piątek. Beżowy kocyk jest od mamusi, kupiła go w Hiszpanii.

Załączniki

• DSC01101.JPG
    DSC01101.JPG
    50,2 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC01102.JPG
    DSC01102.JPG
    40,8 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC01105.JPG
    DSC01105.JPG
    51,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC01103.JPG
    DSC01103.JPG
    55,9 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC01106.JPG
    DSC01106.JPG
    42,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
I jeszcze pościel, mam już wypraną także wklejam zdjęcia z netu. :-)

Załączniki

• 12987-[1]-3-1-3.jpg
    12987-[1]-3-1-3.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 47
  • 13077-[1]-3-1-3.jpg
    13077-[1]-3-1-3.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 51
Do góry