reklama
Rondzia
Fan(ka)
Hello
taką sobie upatrzyłam
ZIELONE POSZEWKI GLUCK 4 czesC SUPER CENA! # (389409441) - Aukcje internetowe Allegro
Pokoik ma zielone sciany i zolty sufit i sa czerwone dodatki wiec bedzie super pasowac.
Gluck nie jest najtanszy ale przy Michasiu mialam Glucka i zwykla posciel na zmaine. Jak wkladalam na czas prania tą zwykła to szlag mnie trafiał i po wyschnieciu zmienialam znowu. Wiec sie znowu skusze.
Slicznusia co?
taką sobie upatrzyłam
ZIELONE POSZEWKI GLUCK 4 czesC SUPER CENA! # (389409441) - Aukcje internetowe Allegro
Pokoik ma zielone sciany i zolty sufit i sa czerwone dodatki wiec bedzie super pasowac.
Gluck nie jest najtanszy ale przy Michasiu mialam Glucka i zwykla posciel na zmaine. Jak wkladalam na czas prania tą zwykła to szlag mnie trafiał i po wyschnieciu zmienialam znowu. Wiec sie znowu skusze.
Slicznusia co?
ania.falko
Entuzjast(k)a
Rondzia,śliczniusia...nawet bardzo
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Ja jak na razie ograniczam się do rozglądania po internecie - jakoś na więcej brak mi jeszcze odwagi. Mam jednak świadomość, że lepiej robić zakupy systematycznie wcześniej, bo potem jednorazowy skok na sklepy może doprowadzić do dziury na koncie i zawału serca...
Kluliczek
Babka z laską
A ja testuje worki próżniowe i przepakowałam do nich ciuszki po Janku. No i widzę, że wcale duzo kupinie muszę mimo innej pory roku. Najśmieszniej jak będzie dziewczynka, bo mam sporo ciuszków typowo męskich .
mamjakty
styczniówka 2009
ja na razie nie robię żadnych zakupów, zapowiada się, że strasznie dużo ciuszków i wózek chyba też odziedziczy moje maleństwo po swoich 4 (!!) kuzynach, którzy już mają ponad rok, więc cześć rzeczy nie są im potrzebne najlepsze jest to, że to same chłopaki - jak będzie dziewczynka to będzie trzeba coś pokupować jak dowiem się jaka płeć to wtedy coś zacznę
Rondzia
Fan(ka)
Ja dla synka kupowalam uniwersalne kolory jak byla malutki. Mam duzo rzeczy zoltych bialych i niebieskiech wiec dziewczynce tez nie bedzie przeszkadzalo. Jakby byla..
Czesc i tak trzeba kupic, wiadomo. Bielizne na pewno, chociaz synek mial porzadna bawelne i nic sie nie zniszczylo to bedzie jako wsparcie....
Czesc i tak trzeba kupic, wiadomo. Bielizne na pewno, chociaz synek mial porzadna bawelne i nic sie nie zniszczylo to bedzie jako wsparcie....
Rondzia pościel jest poprostu boska!!
Ja też narazie oglądam na allegro, byłam tez pare razy w sklepie sa wyprzedaze ciuszków ale coż nic nie kupuje! Mąż nie zgodził sie na cokolwiek przed urodzeniem dziecka.. więc bede potem zamaiwać na allegro;-)
ale moja mama i siostra na szczescie nie sa przesądne wiec powybieram a one kupią i schowają...tylko najpierw musimy znac płeć maluszka!!
Wiecie co a jakie macie na oku wózeczki dla bobasków??
Ja zastanawiam się pomiędzy ABC Design 3 tec a Bolder 3?? jak myślicie??
Wg mnie musi być duża gondolka bo dzidzius musi miec wygodnie w kombinezonie!
Nastawiałam sie wczesniej na Mutsy i Quinny ale to wózki maleństwa!!
I niziutkie malutkie gondolki ...niby fajny wygląd ale dla mnie wygoda dziecka jest najważniejsza! a chce koniecznie 3 kołowy:-)
Waga nie ma znaczenia bo mieszkamy w swoim domku..a na wyjazdy to jakąs parasolke kupimy
Ja też narazie oglądam na allegro, byłam tez pare razy w sklepie sa wyprzedaze ciuszków ale coż nic nie kupuje! Mąż nie zgodził sie na cokolwiek przed urodzeniem dziecka.. więc bede potem zamaiwać na allegro;-)
ale moja mama i siostra na szczescie nie sa przesądne wiec powybieram a one kupią i schowają...tylko najpierw musimy znac płeć maluszka!!
Wiecie co a jakie macie na oku wózeczki dla bobasków??
Ja zastanawiam się pomiędzy ABC Design 3 tec a Bolder 3?? jak myślicie??
Wg mnie musi być duża gondolka bo dzidzius musi miec wygodnie w kombinezonie!
Nastawiałam sie wczesniej na Mutsy i Quinny ale to wózki maleństwa!!
I niziutkie malutkie gondolki ...niby fajny wygląd ale dla mnie wygoda dziecka jest najważniejsza! a chce koniecznie 3 kołowy:-)
Waga nie ma znaczenia bo mieszkamy w swoim domku..a na wyjazdy to jakąs parasolke kupimy
ania.falko
Entuzjast(k)a
A mi dziś moja mama kupiła wyprawke dla dzidziusia...śpioszki i kaftanik koszulke czapeczke i skarpetki z misiami na przodzie. wszystko jest żółto białe,czyli będzie pasowało dla chłopca i dziewczynki
reklama
Poważnie zastanawiam się nad zakupem monitora oddechu. Czy któraś z Was również to rozważa? Czy to przesadny strach, czy rozsądny zakup?
MONITOR ODDECHU stara cena + wys. GRATIS,OKAZJA !! (403807813) - Aukcje internetowe Allegro
MONITOR ODDECHU stara cena + wys. GRATIS,OKAZJA !! (403807813) - Aukcje internetowe Allegro