reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Daga dokładnie w pierwszy dzień trzynastego tygodnia zaczyna się II trymestr i Ty właśnie w niego wraz ze Swym maleństwem wkroczyliście:-)

reklama
Hello
taką sobie upatrzyłam
ZIELONE POSZEWKI GLUCK 4 czesC SUPER CENA! # (389409441) - Aukcje internetowe Allegro

Pokoik ma zielone sciany i zolty sufit i sa czerwone dodatki wiec bedzie super pasowac.
Gluck nie jest najtanszy ale przy Michasiu mialam Glucka i zwykla posciel na zmaine. Jak wkladalam na czas prania tą zwykła to szlag mnie trafiał i po wyschnieciu zmienialam znowu. Wiec sie znowu skusze.
Slicznusia co?

Ja jak na razie ograniczam się do rozglądania po internecie - jakoś na więcej brak mi jeszcze odwagi. Mam jednak świadomość, że lepiej robić zakupy systematycznie wcześniej, bo potem jednorazowy skok na sklepy może doprowadzić do dziury na koncie i zawału serca...:)

A ja testuje worki próżniowe i przepakowałam do nich ciuszki po Janku. No i widzę, że wcale duzo kupinie muszę mimo innej pory roku. Najśmieszniej jak będzie dziewczynka, bo mam sporo ciuszków typowo męskich :-p.

ja na razie nie robię żadnych zakupów, zapowiada się, że strasznie dużo ciuszków i wózek chyba też odziedziczy moje maleństwo po swoich 4 (!!) kuzynach, którzy już mają ponad rok, więc cześć rzeczy nie są im potrzebne ;) najlepsze jest to, że to same chłopaki - jak będzie dziewczynka to będzie trzeba coś pokupować :) jak dowiem się jaka płeć to wtedy coś zacznę :)

Ja dla synka kupowalam uniwersalne kolory jak byla malutki. Mam duzo rzeczy zoltych bialych i niebieskiech wiec dziewczynce tez nie bedzie przeszkadzalo. Jakby byla..
Czesc i tak trzeba kupic, wiadomo. Bielizne na pewno, chociaz synek mial porzadna bawelne i nic sie nie zniszczylo to bedzie jako wsparcie....

Rondzia pościel jest poprostu boska!!
Ja też narazie oglądam na allegro, byłam tez pare razy w sklepie sa wyprzedaze ciuszków ale coż nic nie kupuje! Mąż nie zgodził sie na cokolwiek przed urodzeniem dziecka.. więc bede potem zamaiwać na allegro;-)
ale moja mama i siostra na szczescie nie sa przesądne wiec powybieram a one kupią i schowają...tylko najpierw musimy znac płeć maluszka!!

Wiecie co a jakie macie na oku wózeczki dla bobasków??
Ja zastanawiam się pomiędzy ABC Design 3 tec a Bolder 3?? jak myślicie??
Wg mnie musi być duża gondolka bo dzidzius musi miec wygodnie w kombinezonie!
Nastawiałam sie wczesniej na Mutsy i Quinny ale to wózki maleństwa!!
I niziutkie malutkie gondolki ...niby fajny wygląd ale dla mnie wygoda dziecka jest najważniejsza! a chce koniecznie 3 kołowy:-)
Waga nie ma znaczenia bo mieszkamy w swoim domku..a na wyjazdy to jakąs parasolke kupimy:tak:

A mi dziś moja mama kupiła wyprawke dla dzidziusia...śpioszki i kaftanik koszulke czapeczke i skarpetki z misiami na przodzie. wszystko jest żółto białe,czyli będzie pasowało dla chłopca i dziewczynki

reklama
Do góry