reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

ja kupiłam GRACO QUATRO DELUXE ma wszystko, dokupiłam tylko bazę do fotelika bo to zawsze wygoda nie musieć go instalować etc..
dodatkowo dostałam za darmo fotelik mothercare który wydaje się być większy i fajniejszy ale nie będzie pasował do wózka-pewnie go będę używać do 2 samochodu-jak go kupię:)
wózek jest fajny, praktyczny kolor uniwersalny, super koła, jedyne co to muszę jeszcze pokrywę przeciwdeszczową-ale jako że troche kosztuje poczekam aż znajdę coś tańszego
poza tym mam już łóżeczko-trochę liche bo tylko ma podnoszony poziom materaca a nie można strony obniżać-a w ogóle to żałuję że nie kupiłam przekształcanego w łożko-bardzo polecam-mam znajomych którzy chwalą
nie wspominam o ubrankach, ręcznikach i ksiązkach-w tym ostatnim akurat mój mężo się fascynuje i non stop coś dla dzidzi kupuje więc mały musi lubić czytać-czy tego chce czy nie:):):)
ubranka najlepiej w kolorze uniwersalnym-białe kremowe itp-nigdy nie ma się 100% pewności-i o tyle w porządku jest ubrać dziewczynke w niebieskie o tyle beznadziejnie wygląda chłopczyk w różowym:)
wanienki nie kupiłam bo znalazłam po okazyjnej cenie wspierające siedzonko-leżonko-nie wiem jak to nazwać ale wygląda bazpieczniejsze niż zwykła wanienka
ach mam jeszcze matkę na ziemie z wiszącymi zabawkami i siedzonko huśtawkę z mamas&papas-i jestem z tego zadowolana
cieszę się że rozłożyłam wszystko na kilka miesięcy-bo nie czuje się takiej straty pieniędzy jak w 1 miesiąc:)i jest się pewniejszym,spokojniejszym:cool2:

reklama
dziewczyny doradzcie mi. Na allegro obserwuje wozek spacerowka, gondola i fotelik. W bardzo dobrym stanie i dodatkowo jeszcze na gwarancji. Oferta jest bardzo kuszaca bo za taki zestaw nowy w sklepie trzeba dac ponad 2000 zl.

I moje pytanie czy nie jest za wczesnie na wozek??

iwi 82 a jaki masz kolorek wózia? mnie sie one bardzo podobają.. ja kupię jako spacerówkę dla mojego maleństwa graco sport
daga23 nie wiem co napisać..ja na pewno nic nie kupie dopoki nie dowiem sie płci maluszka:tak:a wózek to zamówie i kupie jak sie urodzi!
a jaki tam wózeczek widzisz??

Bardzo mi się podoba:tak:i ten z allegro i ten nowy PP Akord. Ma obracaną spacerówkę :-)jest lekki -super:tak:Jedynie małych kólem bym sie obawiała..
Ja jestem jakims maniakiem wózkowym..moze nie tylko ja;-)oglądam codziennie jakie są na allegro.

i wlasnie nie wiem co mam zrobic z tym zestawem. Bo cena jest kuszaca i caly komplet by byl. Ta spacerowke dzisiaj ogladalam i jest boska, szeroka, dluga i rozklada sie na plasko. Do tego pokrowiec na nozki zachodzi bardzo wysoko. Do tego dokupilabym spiworek i mysle ze dzidzia bedzie opatulona na maksa. A potem jak dzidzia bedzie juz siedzaca to spacerowka jak znalazl. I co dla mnie najwazniejsze ze siedzisko moge w obie strony wpinac. A malych kolke sie nie boje bo juz spacerowka z malymi kolami zima jezdzilam i bylo masa sniegu i nie bylo problemu.

Ja już się zdecydowałam na TRIO FOR ME, gondola+spacerówka+nosidełko...
Miałam okazje poprowadzić ten wózeczek, idzie lekko i wszystko mi w nim pasuje:-)

Daga ja bym jeszcze poczekala. Pewnie wystawia ten zestaw jeszcze raz za jakis czas.
Ja wszystko zaczne kupowac we wrzesniu. Teraz kupuje tylko ubranka, ktore sa w dobrej cenie, no i sa na zime,czyli cieplejsze. Wrzesien wg mnie jest najlepszym miesiacem, bo brzuchy nie sa jeszcze bardzo duze, no i pogoda jest dobra na zakupy.

reklama
Do góry