reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
aga - uuu to faktycznie.

bali- u nas dresy są ubierane na dzień z wygody gdyż młodemu wygodnie jest opuścić zrobić siku ;-)

muszę chyba zainwestować w ten zestaw śrubokrętów, bo wszystkie wyparowały a każda zabawka posiada śrubkę ;)

Ostatnia edycja:
U nas dresy do przedszkola, bo w jeansach juz w 2 szt. Dziury na kolanach porobil.. Bo ma manie jak pilkarz wslizgi robic:sorry2:
ale chyba musialabym z centymetrem jechac ;-) albo estragon wyslac, bo nasze chlopaki podobnej budowy sa :-)

U mnie na osiedlu ani biedrony ani lidla ani kerfura, niccc. Jeno polo i lewiatan:-D. A gdzie po te dresy? do lidla? Aga które u was dresy się sprawdziły? U nas tylko zarowe z tego większego działu, h&mowe spadają mu z tyłeczka razem z majtami:rolleyes2:.

czy wy w ogóle wiecie jaki to problem kupić idealne dresy dla szczupłego przedszkolaka?:szok::sorry2::baffled:

W biedronce będę pewnie 14.01, bo mnie te gry zaciekawiłi. Dzięki oleśka:tak:

Estragon do jednych z zary wciagnelam sznurek i leza pieknie
te h&m owe moze nie spadna z tylka jak na maksa sznurek zawiaze, ale wisza mu na tylku ;-)
ostatnio do przedszkola nosi.. Getry.. Takie zwykle bawelniane, jak sa dziewczece, tylko. Czarne/granatowe/brazowe.. wyglada jak w rurkach ;-) I mowi, ze mu wygodnie a na to zarzucam mu na wyjscie jeansy i jest git.. Lepsze to niz puszczac w rajstopkach na sale ;-)

ja wiem! i tylko 1 takie mam, mają metkę primigi, i nigdy nigdzie, ani przedtem ani potem nie znalazłam spodni dresowych primigi :baffled:
A skąd je miałaś? Spadkowe jakieś?
Estragon do jednych z zary wciagnelam sznurek i leza pieknie
te h&m owe moze nie spadna z tylka jak na maksa sznurek zawiaze, ale wisza mu na tylku ;-)
ostatnio do przedszkola nosi.. Getry.. Takie zwykle bawelniane, jak sa dziewczece, tylko. Czarne/granatowe/brazowe.. wyglada jak w rurkach ;-) I mowi, ze mu wygodnie a na to zarzucam mu na wyjscie jeansy i jest git.. Lepsze to niz puszczac w rajstopkach na sale ;-)
U nas w tych z hm sznurki kiepsko trzymają i się rozwiązują, o tym, że szerokie i mało estetycznie wyglądają- nie wspomnę. Masz na myśli takie legginsy? One są tylko na gumkach i nie spadają? Dzisiaj Młdoy pod jeansy miał włożone kalesony rajstopkowe. Rano mu ściągnęłam i włożyłam tylko dresy, ale byli na spacerku i jak go odbierałam, to w tych kalesonkach śmigał:-D. Rozśmieszył mnie ten widok w miejscu publicznym:-D.

Czy mi się wydaje czy coś dziś pijesz? :-p

Nic nie piłam akurat:-p

Dostałam dziś paczkę z zary,jestem mega zadowolona.Przed Sylwestrem zrobiłam małe domówienie...:zawstydzona/y: więc jeszcze jedna będzie..

Głownie Julkowe, czy coś dla Nadii? Do nas wczoraj też doszła paczka z ZARY, zamówiłam spodnie dresowe m.in.;-) i kurtkę, ale na żywo jest dość ponura, więc chyba zwrócę...

U mnie na osiedlu ani biedrony ani lidla ani kerfura, niccc. Jeno polo i lewiatan:-D. A gdzie po te dresy? do lidla? Aga które u was dresy się sprawdziły? U nas tylko zarowe z tego większego działu, h&mowe spadają mu z tyłeczka razem z majtami:rolleyes2:.

Franka tak wyciągnęło, że dresiaki z ZARY też mu zaczynają się zsuwać z tyłka:dry: U nas tylko te z ZARY- bo H&Mowe mają jeszcze taką podbitkę i wydają mi się za ciepłe. Poza tym ceny z tego działu do 36 m-cy były spoko, ale teraz, na tym większym dziale są już drogie... dlatego własnie zamówiłam 2 pary na przecenach, na następną jesień.

Bali, a Leoś w czym gania w przedszkolu?

reklama
Do góry