reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Mateusz dresowy na maksa. W jeansy wskakuje w weekend teraz tylko. Niestety dresiaki te 98 cm z H&M tez strasznie wisza w pupie. Jest poprawa jak je z 2-3 razy wypralam i wysuszylam w suszarce..troche sie zbiegly i lepiej leza.
Ale ogolnie zasada jest taka w przypadku wszystkich dresiakow na ktore trafilam . Jak w pupie fajne to znowu dosc krotkie nogawki i jak siada to mu lydki widac :-)))))
Moze te 98 sa jeszcze szyte na pampersowe dzieci.... a wiadomo bez pampersa w pupie luzniej :-)))))

edit: a pamietam na wiosne trafilam w decathlonie na takie cieniutki spodnie dresowe... z cieniutkiej bawelny ..takie jak leginsy...troszke elastyczne ...i one lezaly fajnie.....nie byly drogie bo po 7€ jakos wiec taniej niz H&M bo u ans to w przeliczniku 7.90€

Ostatnia edycja:
reklama
bali a może zapytaj 'darczyńcę':-D gdzie kupił?
strega primigi to włoska firma chyba? Orientujesz się mniej więcej jakie tam są ceny? Sama bym się skusiła, bo u nas tragedia z dresami. Mam 2 pary idealnych z nike, ale one też spadkowe. A dres nike ok. 200 zł:baffled:

Dresy w HMie polecam te dziewczęce. Są duzo szczuplejsze i nie wisza na pupie, a kolorystyka pokrywa się częsciowo z chłopięcą. Wiem, bo kupowałam te z dzialu dziewczęcego i te z chłopięcego i są calkiem inaczej szyte. Poza tym polecam dresiaki z Bresy Plus, Są z ekstra fajnego materiału i szczupłe. Tylko cena beznadziejna... koło 60 zł za spodnie, po promocji - 30-40 zł ale na promocjach ciezko trafic na rozmiar 104.

bali a może zapytaj 'darczyńcę':-D gdzie kupił?
strega primigi to włoska firma chyba? Orientujesz się mniej więcej jakie tam są ceny? Sama bym się skusiła, bo u nas tragedia z dresami. Mam 2 pary idealnych z nike, ale one też spadkowe. A dres nike ok. 200 zł:baffled:

ja ososbiscie nie spotkalam sie z kolekcja ubran z primigi...tylko buty ..ale najwidoczniej nie ma sklepu w mojej okolicy..ale w necie jest cos

Abbigliamento Autunno Inverno 2012 2/2
ale cen brak wiec nawet nie wiem ile kosztuja ... ale sadzac po katalogu to sporo. pewnie polka cenowa cos jak Geox czyli dres/ komplet pewnie z 40-50€
http://issuu.com/jservice/docs/catalogo_primigi?mode=window&backgroundColor=#cccccc

Ostatnia edycja:
Jak najbardziej moze to byc to Primigi. Prawdopodobnie wczesniejsze kolekcje mialy wiecej ubran dresowych ...bo w tym katalogu widze tylkoe jakies jedne spodnie a reszta jest bardziej elegancka.
W Lombardii jest tych sklepow 3 na krzyz...o dziwo jeden w miejscowosci obok ..ale sadzac po adresie nigdy sie w te okolice nie zapuscilam wiec po prostu w niem nie bylam.

noo wlasnie dziwwzcyny na jakim dziale kupujecie z zarze do 36 m-cy czy juz wieksze rozmiarowki?

bo na tych wiekszych jest 3-4 lata i za duze na Ole ,chociaz zalezy co sie chce

Just
masz racje na wiekszym dziale juz ceny wyzsze ale plus taki ze moge miec z Ola te same ciuchy :-D;-)ona 3-4 a ja na 164 cm he he

Agulam bluzy czy tshirty kupowałam już wiosną na większym dziale (2-3 lata), jakoś od października kupuję też dresy czy spodnie. Te 24-36 mies są meeega szerokie w pasie i pupie. Mój Karol owinąłby się nimi dwa razy dookoła.

agulam ja kupuje Nadii w zarze rozmiar 24-36, 2-3 też jest dobry.Nadia jest średniego wzrostu i szczupła ;-) Ten rozmiar 2-3 nie wszedzie jest dostepny,ostatnio byłam w "porcie" w Łodzi i powiedzieli mi,że tego rozmiaru w ogóle nie sprowadzają,bo im nie schodzi,więc na drugim dziale mają od rozmiaru 3-4.Ale nie wiem jak jest w innych miastach,
a chciałam jej kupić takie spodnie,ale najpierw chciałam je obejrzeć w realu i straciłam,bo tam nie było tej rozmiarówki,a online już nie sa dostepne w tym rozmiarze :-(
JEANSY Z PRZETARCIAMI I ĆWIEKAMI - Spodnie - DZIEWCZYNKA - Dzieci - Nowa kolekcja - ZARA Poland

reklama
Ooo, ślicznie te spodnie Agnieszka!

ja tez mam właśnie wrażenie, ze ta rozmiarowka 24-36 i 2-3 lata są zupełnie rożne, a przecież powinny być takie same? Nie kumam tego założenia.

Do góry