reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Nie, nie przewrocil,Tzn po pierwszym razie jak sie przewrocil, to przez jskis tydzien nie chcial jezdzic.
potem wsiadl i teraz wszedzie porusza sie na nim i zaczyna tak szybko jezdzic, ze musze marszem przy nim isc, do tego rusza tak kierownica, ze boje sie, ze sie przewroci.
bo idac tokiem myslenia wiolan, to Kasku tez nie potrzeba:sorry2:

aga, nie przesadzaj.. kask chroni najwazniejsza czesc ciala dziecka, czesc ktora najczesciej ulega uszkodzeniu... i to wlasnie uszkodzenie moze powodować wiele powikłan... nie porownuj uszkodzenia lokcia/naskorka, czy skory nogi z urazem głowy..

Ostatnia edycja:
Aga jeśli masz być spokojniejsza to kupuj mu ochraniacze i na nic się nie oglądaj :) Majka jeszcze tak nie zasuwa na biegowym ale jak zacznie i uznam, że nam są potrzebne to też zakupimy :) Ostrożności nigdy za wiele, jeśli można zminimalizować ryzyko ran to warto moim zdaniem. Jak macie gdzieś sklep z akcesoriami sportowymi to przymierz mu i dopasuj rozmiar a potem zamawiaj w necie :)

Aga ja kupiłam nakolanniki i nałokietniki razem z kaskiem, a kask rozmiar M, bo S był za mały, może po rozmiarze kasku te nakolanniki?
Dzieki,
rozmiar kasku mamy S
Leon jet podobnych gabarytow, co Tomek, wiec mysle, ze ochraniacze w rozmiarze S beda dobre.

Mlody zostal dzis szczesliwym posiadaczem hulajnogi. ( chrzestny sie postaral, choc ja dyskretnie podsunelam mu taki pomysl ;-))Takiej: http://allegro.pl/hulajnoga-puky-3kolowa-r1-ocean-warszawa-sklep-i2496250108.html

Ale chyba mysli, ze to rowerek biegowy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kupilam Nadii na wyprzedazy crocsy kalosze (rozowe z hello kitty).Nigdy nie wiadomo jaka pogode trafi sie nad morzem. Jestem nimi zachwycona:tak:Sa bardzo lekkie w porownaniu do innych kaloszy i sliczne.Jestem zadowolona z zakupu i nie mam wyrzutow sumienia;-) W koncu;-)

Ostatnia edycja:
Do góry