reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
dziewczyny, potrzebuje kurtki dla Aguski na mega zimne letnie wieczory a bardzie docelowo na jesien. Która bardziej sie nadaje:

-50% O'neill kurtka dla dziewczynki na narty 98cm (2368371051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BRUGI kurtka przeciwdeszczowa 98/104 (2340220562) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pierwsza chyba za ciepla na lato, a super na jesien, a druga z kolei tylko na lato...... Szukałam takiej gdzie będzie polar odpinany w środku, ale niestety tylko MArquita i wybór słaby..Sama mam kurtke z polarem odpiannaym w srodku i jest super.

Tysia jak na lato to lepiej chyba ciensza,zawsze mozna sweterek pod spod zalozyc.
a nie za male te rozmiary?czy mi sie zdawalo czy to Twoja mala ma 97cm wzrostu?

Tysia a ta pierwsza to nie zimowa??? My mamy cienką kurteczkę przeciwdeszczową, jak jest wyjątkowo zimno to zakładam młodej pod kurtkę sweter albo bluzę i jest ok :)

tysia, pierwsza jest zimowa... ale ja bym brala i tak ta drugą.. jak pisze Alis, jak chlodniej to zalozysz sweterek.. a te przeciwdeszczowe mają to do siebie ze dobrze izolują od wiatru..

a my niestety musieliśmy kupić znowu wózek, jedziemy do Polski, małemu już nie przysługuje darmowy przewóz wózka w samolocie a nie wyobrażam sobie wakacji bez wózka. biorąc pod uwagę że będę w PL około miesiąca. Kupiliśmy bo taniej wyjdzie niz płacić w dwie strony za przewóz wózka z UK. Nie ma to jak kupować trzeci pojazd....

reklama
Do góry