reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Estragon wieczorem wyślę Ci zdjęcia

mam jeszcze kaloszki 20-21 zielone z krokodylem i ciepłą wkładką do środka, też z zeszłego roku, skarpeta jest tak na 13 cm, a bez skarpety kalosze mają 14 cm, też 20 zł

reklama
To fajnie :-) a jak z wymiana? Jak przyszla ci paczka to poszlas w najblizszym sklepie wymienic?
pisalas t ez cos ze wysylka gratis, ale przy zakupie powyzej np. 100 zl czy obojetnie jaka kwota?
Tak, paczka przyszła i polazłam do najbliższego sklepu, wymieniłam na 23 szybko i bez problemu, wysyłka jest gratis (do wyboru kurier UPS albo paczkomat), tylko wartość zakupu musi być powyżej 49 pln...ale to w ogóle warunek zakupu online.
Aaaa i można za pobraniem - wtedy płacisz coś około 3,50 dodatkowo.
Generalnie, fajna opcja.

....a do nas dotarła przesyłka z Halensa i tak:

japonki 6 sa OK, ale dość twarde i Franek póki co nie chciał pozwolić włożyć tego paseczka między palce, więc nie wiem, czy je zostawiać... wzięłam takie:

Buy Lime Foot Flip Flops from the Next UK online shop

i takie: Buy Blue Foot Flip Flops from the Next UK online shop

Zielone mam w rozmiarze 6 i 7 jakby co- tzn. któreś odeślę.

Poza tym:
czerwone espadryle w rozmiarze 7- i nie są takie wielkie jak japonki, więc zostawiam

kurtka w krokodyle z polarkiem pod spodem- bardzo fajna, ale mamy już na tej samej zasadzie z KappAhla- może ktoś chce?;-):
Buy Navy Crocodile Cagoule from the Next UK online shop

krótkie spodenki bawełniane- są z taką ciepłą podbitką, więc odsyłamy

2 fajne sweterki- zostawiamy

T-shirt z Georgem (tym od Peppy)- zasytanawiam się... szału nie ma ale ma na plecach fajną, dopinaną pelerynę:-D

krótkie spodenki w biało-czerwone paski- chyba będzie już za dużo i odeślemy...

okulary p/słoneczne- czadowe, ale za duże!

No więc nazamawiałam i teraz będę odsyłać..... ehhh.......

W Biedronce są zarąbiste puzzle Elefun. Ciuchcia z cyferkami i druga wersja z literkami. 196 cm!!! długa. Cyfry od 1 do 20 + dodatkowe wagony. Z liter cały alfabet + dodatkowe wagony.
Zrobione ze sklejki. Cena 14,90. Kupiłam dzieciakom obie wersje, tzn cyfry dla Jaśka, bo dla Jagody to już pikuś, ale dla niej literki, bo są teraz na topie.

:szok::szok::szok: na allegro są po 31zł!!!
DREWNIANE PUZZLE ELEFUN LITERKI ALFABET POCIĄG ok2 (2291738268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Oleska ale super te puzzle,zaraz mame do biedronki pogonie:happy2:

Just ja japonki oddalam,byly cudne,ale Nicky nawet nie myslala sobie dac ich zalozyc:baffled:
co do zamawiania i oddawania to musialabys moje zamowienia z nexta widziec.zamawiam w kilku rozmiarach i zazwyczaj wiekszosc oddaje:-D

Do góry