reklama
malina29
Mama debiutująca
Tak, paczka przyszła i polazłam do najbliższego sklepu, wymieniłam na 23 szybko i bez problemu, wysyłka jest gratis (do wyboru kurier UPS albo paczkomat), tylko wartość zakupu musi być powyżej 49 pln...ale to w ogóle warunek zakupu online.To fajnie :-) a jak z wymiana? Jak przyszla ci paczka to poszlas w najblizszym sklepie wymienic?
pisalas t ez cos ze wysylka gratis, ale przy zakupie powyzej np. 100 zl czy obojetnie jaka kwota?
Aaaa i można za pobraniem - wtedy płacisz coś około 3,50 dodatkowo.
Generalnie, fajna opcja.
....a do nas dotarła przesyłka z Halensa i tak:
japonki 6 sa OK, ale dość twarde i Franek póki co nie chciał pozwolić włożyć tego paseczka między palce, więc nie wiem, czy je zostawiać... wzięłam takie:
Buy Lime Foot Flip Flops from the Next UK online shop
i takie: Buy Blue Foot Flip Flops from the Next UK online shop
Zielone mam w rozmiarze 6 i 7 jakby co- tzn. któreś odeślę.
Poza tym:
czerwone espadryle w rozmiarze 7- i nie są takie wielkie jak japonki, więc zostawiam
kurtka w krokodyle z polarkiem pod spodem- bardzo fajna, ale mamy już na tej samej zasadzie z KappAhla- może ktoś chce?;-):
Buy Navy Crocodile Cagoule from the Next UK online shop
krótkie spodenki bawełniane- są z taką ciepłą podbitką, więc odsyłamy
2 fajne sweterki- zostawiamy
T-shirt z Georgem (tym od Peppy)- zasytanawiam się... szału nie ma ale ma na plecach fajną, dopinaną pelerynę
krótkie spodenki w biało-czerwone paski- chyba będzie już za dużo i odeślemy...
okulary p/słoneczne- czadowe, ale za duże!
No więc nazamawiałam i teraz będę odsyłać..... ehhh.......
japonki 6 sa OK, ale dość twarde i Franek póki co nie chciał pozwolić włożyć tego paseczka między palce, więc nie wiem, czy je zostawiać... wzięłam takie:
Buy Lime Foot Flip Flops from the Next UK online shop
i takie: Buy Blue Foot Flip Flops from the Next UK online shop
Zielone mam w rozmiarze 6 i 7 jakby co- tzn. któreś odeślę.
Poza tym:
czerwone espadryle w rozmiarze 7- i nie są takie wielkie jak japonki, więc zostawiam
kurtka w krokodyle z polarkiem pod spodem- bardzo fajna, ale mamy już na tej samej zasadzie z KappAhla- może ktoś chce?;-):
Buy Navy Crocodile Cagoule from the Next UK online shop
krótkie spodenki bawełniane- są z taką ciepłą podbitką, więc odsyłamy
2 fajne sweterki- zostawiamy
T-shirt z Georgem (tym od Peppy)- zasytanawiam się... szału nie ma ale ma na plecach fajną, dopinaną pelerynę
krótkie spodenki w biało-czerwone paski- chyba będzie już za dużo i odeślemy...
okulary p/słoneczne- czadowe, ale za duże!
No więc nazamawiałam i teraz będę odsyłać..... ehhh.......
martina969
Filipowa mama
JUstMe - toś pojechała z tym halensem :-) a doszło do Ciebie już zamówienie od martiny????
miałam właśnie pytać czy do Ciebie doszło???
ja nie justme ale odp. że do justme nie mogło dojść bo jeszcze nie wysłane, ponieważ jutro odbieram dopiero drugie buty ;-)
JUstMe - toś pojechała z tym halensem :-) a doszło do Ciebie już zamówienie od martiny????
Nooo.... dostałam dzisiaj wszystko w 4 paczkach, Pani na poczcie dziwnie na mnie patrzyła;-)
Nie, Martina dopiero dostała info, ze są już na stanie moje espadryle.
martina969
Filipowa mama
Nooo.... dostałam dzisiaj wszystko w 4 paczkach, Pani na poczcie dziwnie na mnie patrzyła;-)
Nie, Martina dopiero dostała info, ze są już na stanie moje espadryle.
napisałyśmy posta w tym samym czasie
malina29
Mama debiutująca
jeszcze nie dostałam właśnie, niecierpliwie czekam :-)miałam właśnie pytać czy do Ciebie doszło???
ja nie justme ale odp. że do justme nie mogło dojść bo jeszcze nie wysłane, ponieważ jutro odbieram dopiero drugie buty ;-)
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
W Biedronce są zarąbiste puzzle Elefun. Ciuchcia z cyferkami i druga wersja z literkami. 196 cm!!! długa. Cyfry od 1 do 20 + dodatkowe wagony. Z liter cały alfabet + dodatkowe wagony.
Zrobione ze sklejki. Cena 14,90. Kupiłam dzieciakom obie wersje, tzn cyfry dla Jaśka, bo dla Jagody to już pikuś, ale dla niej literki, bo są teraz na topie.
na allegro są po 31zł!!!
DREWNIANE PUZZLE ELEFUN LITERKI ALFABET POCIĄG ok2 (2291738268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zrobione ze sklejki. Cena 14,90. Kupiłam dzieciakom obie wersje, tzn cyfry dla Jaśka, bo dla Jagody to już pikuś, ale dla niej literki, bo są teraz na topie.
na allegro są po 31zł!!!
DREWNIANE PUZZLE ELEFUN LITERKI ALFABET POCIĄG ok2 (2291738268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Wonka uk
Fanka BB :)
Oleska ale super te puzzle,zaraz mame do biedronki pogonie
Just ja japonki oddalam,byly cudne,ale Nicky nawet nie myslala sobie dac ich zalozyc
co do zamawiania i oddawania to musialabys moje zamowienia z nexta widziec.zamawiam w kilku rozmiarach i zazwyczaj wiekszosc oddaje
Just ja japonki oddalam,byly cudne,ale Nicky nawet nie myslala sobie dac ich zalozyc
co do zamawiania i oddawania to musialabys moje zamowienia z nexta widziec.zamawiam w kilku rozmiarach i zazwyczaj wiekszosc oddaje