reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Estragon wieczorem wyślę Ci zdjęcia

mam jeszcze kaloszki 20-21 zielone z krokodylem i ciepłą wkładką do środka, też z zeszłego roku, skarpeta jest tak na 13 cm, a bez skarpety kalosze mają 14 cm, też 20 zł

reklama
To fajnie :-) a jak z wymiana? Jak przyszla ci paczka to poszlas w najblizszym sklepie wymienic?
pisalas t ez cos ze wysylka gratis, ale przy zakupie powyzej np. 100 zl czy obojetnie jaka kwota?
Tak, paczka przyszła i polazłam do najbliższego sklepu, wymieniłam na 23 szybko i bez problemu, wysyłka jest gratis (do wyboru kurier UPS albo paczkomat), tylko wartość zakupu musi być powyżej 49 pln...ale to w ogóle warunek zakupu online.
Aaaa i można za pobraniem - wtedy płacisz coś około 3,50 dodatkowo.
Generalnie, fajna opcja.

....a do nas dotarła przesyłka z Halensa i tak:

japonki 6 sa OK, ale dość twarde i Franek póki co nie chciał pozwolić włożyć tego paseczka między palce, więc nie wiem, czy je zostawiać... wzięłam takie:

Buy Lime Foot Flip Flops from the Next UK online shop

i takie: Buy Blue Foot Flip Flops from the Next UK online shop

Zielone mam w rozmiarze 6 i 7 jakby co- tzn. któreś odeślę.

Poza tym:
czerwone espadryle w rozmiarze 7- i nie są takie wielkie jak japonki, więc zostawiam

kurtka w krokodyle z polarkiem pod spodem- bardzo fajna, ale mamy już na tej samej zasadzie z KappAhla- może ktoś chce?;-):
Buy Navy Crocodile Cagoule from the Next UK online shop

krótkie spodenki bawełniane- są z taką ciepłą podbitką, więc odsyłamy

2 fajne sweterki- zostawiamy

T-shirt z Georgem (tym od Peppy)- zasytanawiam się... szału nie ma ale ma na plecach fajną, dopinaną pelerynę:-D

krótkie spodenki w biało-czerwone paski- chyba będzie już za dużo i odeślemy...

okulary p/słoneczne- czadowe, ale za duże!

No więc nazamawiałam i teraz będę odsyłać..... ehhh.......

W Biedronce są zarąbiste puzzle Elefun. Ciuchcia z cyferkami i druga wersja z literkami. 196 cm!!! długa. Cyfry od 1 do 20 + dodatkowe wagony. Z liter cały alfabet + dodatkowe wagony.
Zrobione ze sklejki. Cena 14,90. Kupiłam dzieciakom obie wersje, tzn cyfry dla Jaśka, bo dla Jagody to już pikuś, ale dla niej literki, bo są teraz na topie.

:szok::szok::szok: na allegro są po 31zł!!!
DREWNIANE PUZZLE ELEFUN LITERKI ALFABET POCIĄG ok2 (2291738268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Oleska ale super te puzzle,zaraz mame do biedronki pogonie:happy2:

Just ja japonki oddalam,byly cudne,ale Nicky nawet nie myslala sobie dac ich zalozyc:baffled:
co do zamawiania i oddawania to musialabys moje zamowienia z nexta widziec.zamawiam w kilku rozmiarach i zazwyczaj wiekszosc oddaje:-D

Do góry