reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
buty są fajne, ale pudełko jest co jakiś czas jako gratis do elmexu dziecięcego przyczepione, więc już jedno mamy, tylko metalowe :tak:

Kupiłam dzisiaj małemu trampki w Next i byłam mega zdziwiona ich rozmiarówką....bo 6 są teraz ok (chociaż niektóre wąskie) ale 7 są już meeega duże (normalnie jakby o dwa rozmiary różnicy od 6 :szok:) Masakra, bo jak chciałam mu wziąć crocsy na wakacje, to 6 była teraz ok i może na krótką przyszlość, a 7 wielka jak nie wiem....odłożyłam zakup więc do czerwca, żeby bliżej było wyjazdu....

wybrałam takie:

Buy Tan Double Strap Pumps from the Next UK online shop

bo fajnie wyglądają na nodze i przede wszystkim dobrze łatwą się zakładają :-)

reklama
martina - zajefajne trampeczki,
ale ta rozmiarówka nexta mnie rozwala, kupiłam Tośce sandały z nexta z taką korkową podeszwą i wgłębieniem, rozm 7 - i za małe!!! - tzn i za ciasne (co mnie naprawdę zadziwiło, bo nigdy nie miałyśmy takiego kłopotu z butami) i na styk obecnie...więc muszę je opchnąć, ehhh

ale za to wyhaczyłam takie

sandały dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN

i fajnie, bo się okazało, że deichmann wprowadził zakupy online i przesyłka wynosi całe 0 PLN:-)

Do góry