reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

martina - zajefajne trampeczki,
ale ta rozmiarówka nexta mnie rozwala, kupiłam Tośce sandały z nexta z taką korkową podeszwą i wgłębieniem, rozm 7 - i za małe!!! - tzn i za ciasne (co mnie naprawdę zadziwiło, bo nigdy nie miałyśmy takiego kłopotu z butami) i na styk obecnie...więc muszę je opchnąć, ehhh

ale za to wyhaczyłam takie

sandały dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN

i fajnie, bo się okazało, że deichmann wprowadził zakupy online i przesyłka wynosi całe 0 PLN:-)

Malina widziałam te sandałki "na żywo",są śliczne i bardzo miękkie w środku,z tym,że rozmiarówka jest duża.Dla Nadii rozmiar 23 jest wystarczający,tylko ja nie mogę się przekonać do sandałków z zabudowanymi palcami:eek:

reklama
Malina widziałam te sandałki "na żywo",są śliczne i bardzo miękkie w środku,z tym,że rozmiarówka jest duża.Dla Nadii rozmiar 23 jest wystarczający,tylko ja nie mogę się przekonać do sandałków z zabudowanymi palcami:eek:

toś mnie pocieszyła, własnie zamówiłam rozmiar 24, tyle, że Tośki noga mierzy ok 14,2 cm teraz i myślę, że do lata urośnie ok 3-4 mm
Welll....jak nie, mam 3 m-ce na zwrot butów w sklepie, więc ok

co do zabudowania..ja właśnie mam odwrotnie (;-))..nie mogę się przekonać do całkiem odkrytych palców, hihi:-)

Ostatnia edycja:
Malina r. 24 moze byc za duzy, ja dzis w deichmannie Tomkowi 23 mierzylam i ma jakis 1cm luzu, a stope ma 14.2 cm, a cos nie sadze, ze do lata tyle Tosi stopa urosnie ;-)

Malina r. 24 moze byc za duzy, ja dzis w deichmannie Tomkowi 23 mierzylam i ma jakis 1cm luzu, a stope ma 14.2 cm, a cos nie sadze, ze do lata tyle Tosi stopa urosnie ;-)
o kurde...to chyba napisze do nich, by mi podmienili na rozmiar 23..
a tak w ogóle, to nie wiem właściwie, czemu ja już tak się napaliłam na kupowanie sandałów już teraz....???? (bo potem już nie będzie wyboru???yyyyy??? jest w tym jakaś logika???)

Tak, potem moze byc ciezko zarowno z rozmiarem, jak i wzorem, kolorem, ja tez juz przegladam rozne letnie buty, jak znajde odpowiednie dla Tomka to kupie :-)

Malina z tą rozmiarówką Nexta na prawdę jest coś nie tak. W życiu nie widziałam tak wielkiej różnicy pomiędzy butami większymi tylko o jeden rozmiar :baffled: Wiem przynajmniej że buty u nich będę kupowała dopiero po przymierzeniu w sklepie.

A buciki dla Tosi bardzo ładne, ja też na lato mam sandały z Clarksa zabudowane :tak:

dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy, chce kupić małemu ala chustkę pod szyję, wybrałam jedną taką stonowaną, pasującą do wszystkiego, ale chciałam jeszcze jakąś bardziej kolorową, zabawną....

i waham się pomiędzy tymi wzorami: (of kors nie różowe ;-) )

Designers @ Dribble Dry Bibs, Funky Bandana Bibs!! | eBay

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry