reklama
My mamy wszystkie spodnie z H&Mu na 86.
my też, i wszystkie musze dodatkowo 1 cm podwijać
chociaż ostatnio miał jeansowe rurki z H&Mi r. 86 juz sprzedałąm na allegro bo za krótka nogawka była
martina969
Filipowa mama
martina czyli jednak 92 ?
ja tez wolałabym 86, ale jakby nie było to i 92 bym brała
martina, kolor niebieski chyba zszedł im najszybciej... dlatego podejrzewam, ze bedziesz miała wielkie problemy ze znalezieniem niebieskiego... lub Twoje "wysłanniczki"
niestety chyba wszystkim niebieskie przypadły do gustu... na stronie UK są dostępne w rozmiarze 2-3 lata i juz się zastanawiałam czy wziąć ale to byłyby spodnie dopiero pewnie na za rok, a ja chce teraz :-(
a one w ogóle sa na stronie polskiej??? bo ja nie widziałam nigdzie
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ale fajnie sprzedalam rzecz na allegro
martina969
Filipowa mama
malina, justme zamówienie zrobie wieczrkiem bo małż zabrał kartę i nie mam jak zapłcić
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Kupvjecie buty tak bez przymiarki ja chyba bym sie nie odważyla ze beda za male
martina969
Filipowa mama
Kupvjecie buty tak bez przymiarki ja chyba bym sie nie odważyla ze beda za male
ja kupowałam, znam rozmiar i raczej się nie pomyliłam, tzn. może jakichś mega drogich to bym się bała, ale takie to kupujesz zazwyczaj tam gdzie można zwrócić lub wymienić więc żaden problem :-)
zastanawiam się jaki kolor w rzeczywistości mają te spodnie:
http://www.next.co.uk/g372610s2#805324g37
bo na dużym zdjęciu niebieski jest taki wyblakły a na małym juz taki żywy....bo jakby kolor był taki jak w h&m to dałabym w końcu spokój dziewczynom i wzięła te z nexta...
-----------------------------------
laski myślicie że te spodnie dla dziewczynek różnią się czymś od tych dla chłopców??? bo w dziale dziewczynek nexta sa takie jak z h&m:
http://www.next.co.uk/g629086s9#806235g62
i nie wiem czy pasowałyby na chłopca :-)
bo niby nazwa koloru w obu linkach co dałam jest taka sama ale zdjęcia diametralnie inne i teraz nie wiem co robić....
Ostatnia edycja:
wiolan
PODWÓJNA MAMA
martina ta roznica polega (jesli nie ma wzorku jakiego wyraznego) tylko rodzajem zapiecia guzika (stroną)...
reklama
martina969
Filipowa mama
martina ta roznica polega (jesli nie ma wzorku jakiego wyraznego) tylko rodzajem zapiecia guzika (stroną)...
to mi to nie przeszkadza :-) Filipowi raczej tym bardziej