reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
martina czyli jednak 92 ?

ja tez wolałabym 86, ale jakby nie było to i 92 bym brała :tak:

martina, kolor niebieski chyba zszedł im najszybciej... dlatego podejrzewam, ze bedziesz miała wielkie problemy ze znalezieniem niebieskiego... lub Twoje "wysłanniczki":-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D

niestety chyba wszystkim niebieskie przypadły do gustu... na stronie UK są dostępne w rozmiarze 2-3 lata i juz się zastanawiałam czy wziąć ale to byłyby spodnie dopiero pewnie na za rok, a ja chce teraz :-(

a one w ogóle sa na stronie polskiej??? bo ja nie widziałam nigdzie:no:

Kupvjecie buty tak bez przymiarki ja chyba bym sie nie odważyla ze beda za male

ja kupowałam, znam rozmiar i raczej się nie pomyliłam, tzn. może jakichś mega drogich to bym się bała, ale takie to kupujesz zazwyczaj tam gdzie można zwrócić lub wymienić więc żaden problem :-)

zastanawiam się jaki kolor w rzeczywistości mają te spodnie:

http://www.next.co.uk/g372610s2#805324g37

bo na dużym zdjęciu niebieski jest taki wyblakły a na małym juz taki żywy....bo jakby kolor był taki jak w h&m to dałabym w końcu spokój dziewczynom i wzięła te z nexta...

-----------------------------------

laski myślicie że te spodnie dla dziewczynek różnią się czymś od tych dla chłopców??? bo w dziale dziewczynek nexta sa takie jak z h&m:

http://www.next.co.uk/g629086s9#806235g62

i nie wiem czy pasowałyby na chłopca :-)

bo niby nazwa koloru w obu linkach co dałam jest taka sama ale zdjęcia diametralnie inne i teraz nie wiem co robić....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry