reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wiolan, nie to nie te :-p
malina, ja ja w manu widziałam wtedy na dziale niemowlęcym i wisiały tam gdzie te kolorowe spodnie, więc może to też z tamtej kolekcji były?
jak będziesz w jakimś H&M to zerknij, jak będą, to będą jak nie to trudno.

aga - ale te z drugiego linka są właśnie z działu do 86 cm, i są w prążki (patrz na zoom), czyli to TE!!! Kobieto, zakręciłaś okrutnie:-)

Kupujecíe na torta urodzinowego takie jakby sztuczne ognie?
Nie wiem jak to sie fachowo nazywa

U nas są dziecięce rzeczy nexta? Czy piszecie tylko o UK? A tak na marginesie szukam outletów online z dziecięcymi ubrankami, znacie jakieś godne polecenia?

Chyba nie ma, przynajmniej ja nie widziałam. Outletów stacjonarnych czy online? Bo takie stacjonarne to chyba pod Warszawą są, jakieś Factory itp. ale dawno nie byłam więc nawet nie wiem czy są i dziecięce.
Online znam tylko Endo Ubranka dziecięce - OUTLET

Co do urodzinowych świeczek, to takie 'fontanny' można w cukierniach kupić :).

Justme, malina serio? N to chyba beda te tylko tu na foto jakies takie szerokie nogawki mi sie wydaja :crazy: Ale spoko jak beda 86 to porosze :-)
Malina ta sa dlugie, ale cienkie spodnie

Co do tej ala fontanny, ktora justme wklejala, to Tomek w zeszlym roku mial :-)

Ostatnia edycja:
malina of kors jak chce nadal te niebieskie spodnie :tak: tylko nie wiem czy już w tej galerii patrzyłaś, czy wcześniej byłaś gdzie indziej:-p ale jak coś to luknij plis ;-)

chyba całą Polskę już przeszukaliście za tymi spodniami...vrrrr

jeszcze może nadzieję jest agnieszka która mówiła że u niej w h&m było tego duzo...agnieszka gdzie jesteś!!!!!!!!!!!!!!??????????????????:-D

malina of kors jak chce nadal te niebieskie spodnie :tak: tylko nie wiem czy już w tej galerii patrzyłaś, czy wcześniej byłaś gdzie indziej:-p ale jak coś to luknij plis ;-)

chyba całą Polskę już przeszukaliście za tymi spodniami...vrrrr

jeszcze może nadzieję jest agnieszka która mówiła że u niej w h&m było tego duzo...agnieszka gdzie jesteś!!!!!!!!!!!!!!??????????????????:-D
martina, tam już pytałam o te spodnie, ale może mieli dostawę, who knows???
to te, jak dobrze pamiętam??
Product Detail | H&M GB

i rozmiar 92?????

reklama
Chyba nie ma, przynajmniej ja nie widziałam. Outletów stacjonarnych czy online? Bo takie stacjonarne to chyba pod Warszawą są, jakieś Factory itp. ale dawno nie byłam więc nawet nie wiem czy są i dziecięce.
Online znam tylko Endo Ubranka dziecięce - OUTLET

Co do urodzinowych świeczek, to takie 'fontanny' można w cukierniach kupić :).

u nas w cukierniach takie fontanny niestety są minmum po 10 PLN, wiec warto sobie skumulować zamowienie i zamowic na alledrogo...
co do outletów dzieciecych, to typowych nie ma.. ale FACTORY (w kazdy wiekszym miescie są) sa sklepy dla dzieci i tam wlasnie są obniżki wieksze niż w sklepach normalnych..

martina, kolor niebieski chyba zszedł im najszybciej... dlatego podejrzewam, ze bedziesz miała wielkie problemy ze znalezieniem niebieskiego... lub Twoje "wysłanniczki":-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry