reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
joł! ale, że w Sieradzu H&M jest to jestem pod wrażeniem!!! To TY masz pokusy pod samym nosem:-)
Dokładnie.Dosyć spory ten h&m.Mieścina taka,a są tu trzy galerie:baffled: a wracając do pokus,to są ogromne,tym bardziej,że rozmiarówka jest pełna,ale dobrze,że mi nie po drodze i muszę się specjalnie tam wybierać;-)

a co kupiłaś sobie ciekawego???
tak się zastanawiam, czy jeszcze nie zalecieć i skorzystać z obniżki
czaję się a kostium kąpielowy dla Tochy ale coś szczęścia nie mam

a co kupiłaś sobie ciekawego???
tak się zastanawiam, czy jeszcze nie zalecieć i skorzystać z obniżki
czaję się a kostium kąpielowy dla Tochy ale coś szczęścia nie mam
kostiumy na dziewczynki widziałam przesliczne,szczególnie w groszki mi się podobały i z myszką minnie,ale były też fajne w kolorach neonowych.Jak coś masz upatrzonego,daj znać.
Dla siebie kupiłam marynarkę turkusową,po rabacie z Nadii rzeczami (przy drugim podejściu zakupowym:-p)wyniosła mnie 20 zł
hmprod

kostiumy na dziewczynki widziałam przesliczne,szczególnie w groszki mi się podobały i z myszką minnie,ale były też fajne w kolorach neonowych.Jak coś masz upatrzonego,daj znać.
Dla siebie kupiłam marynarkę turkusową,po rabacie z Nadii rzeczami (przy drugim podejściu zakupowym:-p)wyniosła mnie 20 zł
hmprod
też chcę za to i to za taką cene jest świetna:)

reklama
Do góry