reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Aby Tak sie nie stało, trzeba postępować zgodnie ze wskazówkami. Chyba w pkt. 7 dokładnie jest napisane aby sie upewnić czy gorset dobrze leży na kroczu genialny wymysł. Wyobrażają sobie ze nagle ci sie zachce siku i musisz sie rozbrajac z tego? Ale gdzies widziałam takie dziurki z guzikami aby taki Loch nie zostawałNo wlasnie nie wiedzialam jak to nazwac wygladala jak sukienka, na dole wykonczona od spodu silikonem, zeby sie nie podnosila do gory. Chyba o tym samym mowimy? Mierzylam M i nie wiem czy nie powinna byc wieksza, bo chyba za mocno mnie scisnela w talii i uwydatnila boczki:/ musze chyba przymierzyc pod sukienke i wtedy zobacze jak czlosciowo wyglada.
A propos- znalazłam w sieci takie cos z wyciciem na psikawke.
gorset wyszczuplający Slim Comfort - Orirose
Pojecia nie mam jak sie z tego korzysta, zeby sie nie obsikac, lać przez lejek czy jak?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Fajne sa wszystkie dzieciowe buciki ale ceny powalaja,a to sa raczej buty na jeden sezon.
Mysle ze mojej kupie takie gora do 80 zl
Mysle ze mojej kupie takie gora do 80 zl
julita1212
I teraz mam dylemat isc do rekidsa czy jechac od razu do domu
Aby Tak sie nie stało, trzeba postępować zgodnie ze wskazówkami. Chyba w pkt. 7 dokładnie jest napisane aby sie upewnić czy gorset dobrze leży na kroczu genialny wymysł. Wyobrażają sobie ze nagle ci sie zachce siku i musisz sie rozbrajac z tego? Ale gdzies widziałam takie dziurki z guzikami aby taki Loch nie zostawał
Hahahhaha, Wiolan, gdzie żeś to wyczytała??? Do nagłego sikania służą ubrania z dziurą w kroku
Justme, 'don't bug me' is the best! ale tez potrzebowałabym trochę czasu, żeby przyzwyczaić się do robaczków
Dokładnie! chodziłam z tą bluzką po sklepie z 15 minut, zanim uznałam, że robaczki są w miarę kolorowe i niegroźne;-)
Bezrękawnik ZARA, 24-36 m-cy, popołudniu mogę wrzucić wymiary Jest śliczny, puchowy, zła jestem, że już za mały na Frania:-(
Ostatnia edycja:
justme- to cóż to za rozmiarówka ?
a koszulka jest świetna, oglądałam ostatnio ciuchy na ich stronie i od razu wpadła mi w oko.
podobają mi się też czapeczki z daszkiem z tymi buźkami :-) żółta najlepsza
a koszulka jest świetna, oglądałam ostatnio ciuchy na ich stronie i od razu wpadła mi w oko.
podobają mi się też czapeczki z daszkiem z tymi buźkami :-) żółta najlepsza
reklama
julita1212
I mam teraz dylemat ale chyba poczekam az malina da znac co z zakupami i czy moge pozwólc sobie na jakies zakupy jeszcze