reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Hahaha, też dobre:-D

Apropos zakupów, rpzypomniało mi się, że kupiłam Frankowi śmieszną koszulkę w H&M za niecałe 20 pln: bugme.pngbugme2.png

...najpierw robaczki budziły we mnie mieszane odczucia, ale ostatecznie stwierdziłam, że są fajne:tak:

reklama
No wlasnie nie wiedzialam jak to nazwac:) wygladala jak sukienka, na dole wykonczona od spodu silikonem, zeby sie nie podnosila do gory. Chyba o tym samym mowimy? Mierzylam M i nie wiem czy nie powinna byc wieksza, bo chyba za mocno mnie scisnela w talii i uwydatnila boczki:/ musze chyba przymierzyc pod sukienke i wtedy zobacze jak czlosciowo wyglada.
A propos- znalazłam w sieci takie cos z wyciciem na psikawke:-D.
gorset wyszczuplający Slim Comfort - Orirose
Pojecia nie mam jak sie z tego korzysta, zeby sie nie obsikac, lać przez lejek czy jak?:-D
Aby Tak sie nie stało, trzeba postępować zgodnie ze wskazówkami. Chyba w pkt. 7 dokładnie jest napisane aby sie upewnić czy gorset dobrze leży na kroczu:) genialny wymysł. Wyobrażają sobie ze nagle ci sie zachce siku i musisz sie rozbrajac z tego? Ale gdzies widziałam takie dziurki z guzikami aby taki Loch nie zostawał

Fajne sa wszystkie dzieciowe buciki ale ceny powalaja,a to sa raczej buty na jeden sezon.
Mysle ze mojej kupie takie gora do 80 zl

Aby Tak sie nie stało, trzeba postępować zgodnie ze wskazówkami. Chyba w pkt. 7 dokładnie jest napisane aby sie upewnić czy gorset dobrze leży na kroczu:) genialny wymysł. Wyobrażają sobie ze nagle ci sie zachce siku i musisz sie rozbrajac z tego? Ale gdzies widziałam takie dziurki z guzikami aby taki Loch nie zostawał

Hahahhaha, Wiolan, gdzie żeś to wyczytała???:-D Do nagłego sikania służą ubrania z dziurą w kroku:-D:-D:-D

Justme, 'don't bug me' is the best! :-D ale tez potrzebowałabym trochę czasu, żeby przyzwyczaić się do robaczków :-p

Dokładnie! chodziłam z tą bluzką po sklepie z 15 minut, zanim uznałam, że robaczki są w miarę kolorowe i niegroźne;-)

Bezrękawnik ZARA, 24-36 m-cy, popołudniu mogę wrzucić wymiary:) Jest śliczny, puchowy, zła jestem, że już za mały na Frania:-(

bezrękawnik.jpgbezrękawnik2.jpgbezrękawnik3.jpg

Ostatnia edycja:
justme- to cóż to za rozmiarówka ?
a koszulka jest świetna, oglądałam ostatnio ciuchy na ich stronie i od razu wpadła mi w oko.
podobają mi się też czapeczki z daszkiem z tymi buźkami :-) żółta najlepsza :)

Just kurde fajny bezrekawnik, chyba nawet kiedys na stronce podziwialam ;-)
ok poczekam jeszcze na wymiary i sie nAmysle w miedzy czasie. I jaka cena?

reklama
I mam teraz dylemat ale chyba poczekam az malina da znac co z zakupami i czy moge pozwólc sobie na jakies zakupy jeszcze;)

Do góry