reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
elwi a ja myślę, że to dobry pomysł, wiadomo, że dziecko w płaszczyku raczej nie będzie siedziało w piaskownicy, tylko w jakiejś wygodniejszej kurteczce, a płaszczyk będzie na jakieś spacery lub ważniejsze wyjścia, więc wróci do was niezniszczony :tak: a szkoda, żeby leżał przez długi czas nieużywany, bo może okazać się, że jak będzie na Dorianka już dobry, to tobie przestanie się podobać.

elwi ja też w zeszłym roku kupiłam na małą wiekszy płaszczyk jak dla mnie jest cudny:tak: i zostawiam go dla małej

teraz szukam spodni, chce jej kupić ze 2 szt:tak:

Super!

JustMe5 widziałaś, że ta kurtka, którą kupiłaś dla Fraania już 99 zł stoi? ciekawe tylko, jakie rozmiary zostały...

Tomek ma też taką:
i wygląda w niej zajebiście! :tak::-)

LINED CHECKED JACKET - Coats and Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

Nie patrzę na takie rzeczy, po co mam się denerwować, że jest taniej??;-) A tak na serio, to biorąc pod uwagę, że w Wawie i tak ich w ogóle nie było, a w Białym wzięłam ostatni interesujący mnie rozmiar- i tak jestem zadowolona:tak: Na pewno Tom wygląda ślicznie w tej kratce, ale to chyba nie do końca moja bajka;-)

Alis pewnie rajstopki juz kupilas ale polecam Wole,dla mnie super

Elwi super plaszczyk

ja nie bylam na wyprzedazach :-(ale nie znalazlam czasu

moze w tym tygodniu na jakies resztki sie zalapie:-D

reklama
Do góry