reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Justme zarowe chyba nie są ocieplane, nie ma tam żadnego futerka, to takie włoskie kozaczki, na lekką zimę albo do auta

natrafilismy wczoraj na likwidacje sklepu quatro foglio i wszystko 50% taniej
kupilismy grube spodnie z bawełnianą podszewką za 37 zł

Dzięki dziewczyny, stosunkiem głosów 5:3 wygrały pierwsze spodnie:happy: Muszę więc je nabyć!

Justme, pierwsze :) ale rozpatrzyłabym jeszcze raz opcję kupna obu par ;P

Szalona no!:-p
pierwsze :-) i właśnie tez m.in. z powodów o jakich pisała lenkaa, nie kupie więcej Tośce spodni z gumką w kostce, irytuje mnie to ciągłe podnoszenie się nogawek, wygląda to jak dla mnie niefajnie

No fakt, w tych granatowych też nam się torchę podnoszą nogawki......

Justme zarowe chyba nie są ocieplane, nie ma tam żadnego futerka, to takie włoskie kozaczki, na lekką zimę albo do auta

Z tych waszych, granatowych nie mogę znależć w Wawie rozm. 23, ale są takie:

5607003040_1_1_3.jpg

.....ale tak naprawdę najbardziej podobają mi się te, tylko też nie ma rozmiaru:

5575003100_2_1_3.jpg

Z tym, że te pierwsze są w środku ocieplane, a te drugie tak jak piszesz, włoski stajl:)

bali, co za sklep co tak likwiduje kolekcje?? u nas tez ten sklep w galerii ale nie widzialam aż takich obniżek.. czy to całkowita likwidacja sklepu była??

JustMe: ja bym wybrała w pierwszej kolejnosci pierwsze... ale tak naprawde to ja czesto kupowałam Kacprowi spodnie hurtowo, bo chłopak mega dużo na kolanach czasu będzie spędzał... i tych spodni trochę będzie potrzebował.. ja brałam jeden model sprawdzony w roznych wersjach kolorystycznych.... dziecku wsio rawno jaki fason....:-D:-D

JustMe: ja bym wybrała w pierwszej kolejnosci pierwsze... ale tak naprawde to ja czesto kupowałam Kacprowi spodnie hurtowo, bo chłopak mega dużo na kolanach czasu będzie spędzał... i tych spodni trochę będzie potrzebował.. ja brałam jeden model sprawdzony w roznych wersjach kolorystycznych.... dziecku wsio rawno jaki fason....:-D:-D

Dziecku tak, ale matce- wariatce już nie!:-D

Niniejszym oświadczam, że (narazie:-p) kupiłam pierwsze:) Zachęcona Waszymi wpisami jeszcze raz przemyślę kupienie drugich:-D

.... a poniżej link do "testu" bucików pre-shoes, chyba Afi się nad nimi zastanawiała? Na dole artykułu jest info, że jak się zamówi do 21-go listopada, wysyłają za free...

http://ladnebebe.blogspot.com/2011/11/testujemy-w-kapciach.html

Ostatnia edycja:
reklama
Niniejszym oświadczam, że (narazie:-p) kupiłam pierwsze:) Zachęcona Waszymi wpisami jeszcze raz przemyślę kupienie drugich:-D

.... a poniżej link do "testu" bucików pre-shoes, chyba Afi się nad nimi zastanawiała? Na dole artykułu jest info, że jak się zamówi do 21-go listopada, wysyłają za free...

gdzie??

Do góry