aguska24mir
mama Pawełka :)
jak dla mnie pierwsze sa fajniejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justme, pierwsze ale rozpatrzyłabym jeszcze raz opcję kupna obu par ;P
pierwsze :-) i właśnie tez m.in. z powodów o jakich pisała lenkaa, nie kupie więcej Tośce spodni z gumką w kostce, irytuje mnie to ciągłe podnoszenie się nogawek, wygląda to jak dla mnie niefajnie
Justme zarowe chyba nie są ocieplane, nie ma tam żadnego futerka, to takie włoskie kozaczki, na lekką zimę albo do auta
JustMe: ja bym wybrała w pierwszej kolejnosci pierwsze... ale tak naprawde to ja czesto kupowałam Kacprowi spodnie hurtowo, bo chłopak mega dużo na kolanach czasu będzie spędzał... i tych spodni trochę będzie potrzebował.. ja brałam jeden model sprawdzony w roznych wersjach kolorystycznych.... dziecku wsio rawno jaki fason....
dlatego myslac o matce waRITCE ( DOK KTORYCH WPORYWACH TEŻ SIE ZALICZAM) sorki za caps... chciałam zasugerować dwie pary..Dziecku tak, ale matce- wariatce już nie!
Just ja bym wziela i jedne i drugie:-)
jak wezniesz jedne to za jakis czas bedziesz i tak zalowac,ze nie wzielas tych drugich
Niniejszym oświadczam, że (narazie) kupiłam pierwsze Zachęcona Waszymi wpisami jeszcze raz przemyślę kupienie drugich
.... a poniżej link do "testu" bucików pre-shoes, chyba Afi się nad nimi zastanawiała? Na dole artykułu jest info, że jak się zamówi do 21-go listopada, wysyłają za free...