reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Just me po co się zastanawiasz kup jedne i drugie
lenkaa*
Fanka BB :)
justme ja stawiam na pierwsze. Po pierwsze dlatego, że są ładniejsze, a po drugie, to jak jeszcze można nogawki odwijać, to już wypas (ostatnio mnie wkurza jak jadę z Jaśkiem w wózku a spodenki mu się w trakcie siedzenia podnoszą do góry i wystaje skarpetka, a czasem goła nóżka, a takie odwijane są fjne i do wózka i poza wózkiem, kiedy można je ponownie podwinąć i nie wyglądają jak na następny sezon).
Just me po co się zastanawiasz kup jedne i drugie
Julita, widać nie jestem do końca stracona, drzemią we mnie resztki rozsądku, bo nie ma mowy, żebym kupiła mu 2 pary spodni w jednym kolorze, w tym samym rozmiarze Są fajne, bo jedne i drugie z bawełnianą podszewką i mielibyśmy na zmianę,... (bo ma już granatowe, które nosi w sumie non stop).
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
aaaaaaaaaaa no to w takim razie te pierwsze, sa takie oryginalneJulita, widać nie jestem do końca stracona, drzemią we mnie resztki rozsądku, bo nie ma mowy, żebym kupiła mu 2 pary spodni w jednym kolorze, w tym samym rozmiarze Są fajne, bo jedne i drugie z bawełnianą podszewką i mielibyśmy na zmianę,... (bo ma już granatowe, które nosi w sumie non stop).
reklama