reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Babeczki, które ładniejsze?
2712553802_1_1_3.jpg

czy

0244027620708_F_02.png

Będę wdzięczna za pomoc, bo zastanawiałam się dzisiaj 20 min w jednym sklepie i 20 w drugim i nie wiem:eek:

...i jeszcze pytanie do Bali, te buty granatowe z Zary są w środku ocieplane??

reklama
justme ja stawiam na pierwsze. Po pierwsze dlatego, że są ładniejsze, a po drugie, to jak jeszcze można nogawki odwijać, to już wypas (ostatnio mnie wkurza jak jadę z Jaśkiem w wózku a spodenki mu się w trakcie siedzenia podnoszą do góry i wystaje skarpetka, a czasem goła nóżka, a takie odwijane są fjne i do wózka i poza wózkiem, kiedy można je ponownie podwinąć i nie wyglądają jak na następny sezon).

Just me po co się zastanawiasz kup jedne i drugie :tak:

Julita, widać nie jestem do końca stracona, drzemią we mnie resztki rozsądku, bo nie ma mowy, żebym kupiła mu 2 pary spodni w jednym kolorze, w tym samym rozmiarze:-D Są fajne, bo jedne i drugie z bawełnianą podszewką i mielibyśmy na zmianę,... (bo ma już granatowe, które nosi w sumie non stop).

Julita, widać nie jestem do końca stracona, drzemią we mnie resztki rozsądku, bo nie ma mowy, żebym kupiła mu 2 pary spodni w jednym kolorze, w tym samym rozmiarze:-D Są fajne, bo jedne i drugie z bawełnianą podszewką i mielibyśmy na zmianę,... (bo ma już granatowe, które nosi w sumie non stop).
aaaaaaaaaaa no to w takim razie te pierwsze, sa takie oryginalne:tak:

reklama
pierwsze :-) i właśnie tez m.in. z powodów o jakich pisała lenkaa, nie kupie więcej Tośce spodni z gumką w kostce, irytuje mnie to ciągłe podnoszenie się nogawek, wygląda to jak dla mnie niefajnie

Do góry