reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

śliczna czapa! :) będziemy szukać czegoś podobnego, bo upatrzyłam sobie szarość do naszego kombinezonu z tchibo. a jak wasz? pasuje na Maję?

jest bardziej różowy, a odblaski są szare i nie daja po oczach jak te ze zdjęcia, bo tam odbiła sie lampa

reklama
śliczna czapa! :) będziemy szukać czegoś podobnego, bo upatrzyłam sobie szarość do naszego kombinezonu z tchibo. a jak wasz? pasuje na Maję?

jest bardziej różowy, a odblaski są szare i nie daja po oczach jak te ze zdjęcia, bo tam odbiła sie lampa
afi nasz jeszcze nie doszedł...paczka wysłana we czwartek...

Afi, śliczna teraz szare są w h&m takie jakby na środku subtelną hello kitty białe... Polecam bo super jest....

wczoraj kupilam taka sama Oli tylkoinny kolor,super jest

ja sobie wiązania nie wyobrażam, chyba pozostaniemy w takim razie przy pilotce
my tez zadnych wiazan

w h&m promocje, kupiłam dla nowo narodzonej córci znajomej, śliczne leginsiki i tuniczkę za 20zł :)
a ja kupilam Oli krotkie spodenki dzinsowe przecenione

Ostatnia edycja:
znalazłam jeszcze w garderobie Karolkowej dziewczęce jeansy. Oddam za darmo;-). Rozmiar 18-24 mies:
S6000573.jpgS6000574.jpg

Ja dziś z córką zrobiłam wypad do CH :) Młoda obkupiona na jesień czyli cieplejsza czapka, szalik i rękawiczki. Co do rękawiczek to moje dziecko pokochało je miłością od pierwszego wejrzenia a mianowicie: dziś po kąpieli na przewijaku kiedy tatuś ubierał dziecko ja założyłam jej rękawiczki (żeby ją czymś zająć bo chciała wstawać) tak jej się to spodobało że nie dała sobie ich zdjąć ;P Także od 10 minut zasypia w rękawiczkach :eek::laugh2:

Ja mojemu wczoraj kupiłam rezerwowe rękawiczki (już jedne ma, no ale lepiej mieć jedne w zapasie), zrobiliśmy sobie małą przymiarkę, chyba z 10 minut latał po pokoju i machał rączkami zadowolony jak nie wiem co :-D Później nawet pił trzymając kubeczek w rękawiczkach.

reklama
dziewczyny jakie rekawiczki kupowalyscie i gdzie?

nie mam pomyslu...

chyba muszę kupic za dwie pary takich na śnieg i ze dwie pary zwyklych pieciopalczastych... ale nie wiem czy Jagoda bedzie chaiala w nich chodzic...? w dodatku nie wiem gdzie szukac?

Do góry