reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
Właśnie znalazłam na alledrogo fajnego sprzedawcę, a w zasadzie fajne produkty.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Przed chwilą pozamawiałam kilka produktów, od zabaw elementarnych począwszy . Kupiłam jeszcze stempelki, farby do malowania rękami, kubek niekapek do farb, knigę z masażykami i już sama nie wiem co jeszcze . Teraz czekam na pakę i zabieram się za dziecia
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Przed chwilą pozamawiałam kilka produktów, od zabaw elementarnych począwszy . Kupiłam jeszcze stempelki, farby do malowania rękami, kubek niekapek do farb, knigę z masażykami i już sama nie wiem co jeszcze . Teraz czekam na pakę i zabieram się za dziecia
wampi
..::..::..::..
Nasze są dobre rozmiarowo.alis, wampi, a jak te rekawiczki rozmiarowo wypadły? dobre są na wasze maluchy?
lenkaa* widzę, że zakupy całkiem udane.
Alis super
wiolan to na co czekasz z tym przymierzeniem kombinezonu? ;-)
Afi ja kupiłam jedne w H&M ale takie na śnieg nieprzemakalne, ubrał, aby przymierzyć i na tym koniec..
jede ma przy kurtce, ale w ogóle bez palców i jedna ostatnio chciałam mu na spacer założyć, ubrał i szedł ze 3 minuty, ale jak chciał kwiatka zerwać, to już pisk, bo nie dało się tak łatwo ;-)
nie wiem, jak to zimą będzie wyglądało
wiolan to na co czekasz z tym przymierzeniem kombinezonu? ;-)
Afi ja kupiłam jedne w H&M ale takie na śnieg nieprzemakalne, ubrał, aby przymierzyć i na tym koniec..
jede ma przy kurtce, ale w ogóle bez palców i jedna ostatnio chciałam mu na spacer założyć, ubrał i szedł ze 3 minuty, ale jak chciał kwiatka zerwać, to już pisk, bo nie dało się tak łatwo ;-)
nie wiem, jak to zimą będzie wyglądało
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Lojalnie ostrzegam!!!!
Nie kupujcie pięciopalczastych rękawiczek!!!!Zanim je założycie, to będziecie złe, spocone a dziecko wkurzone na maxa.
Jagoda pięciopalczaste miała w tamtą zimę, miała 2,5 roku. Męką było ich wkładanie. Zginała paluszki w rękawiczce zanim trafiły na swoje miejsce, celowała nie tam gdzie trzeba, koszmar jednym słowem!!!!
Nie kupujcie pięciopalczastych rękawiczek!!!!Zanim je założycie, to będziecie złe, spocone a dziecko wkurzone na maxa.
Jagoda pięciopalczaste miała w tamtą zimę, miała 2,5 roku. Męką było ich wkładanie. Zginała paluszki w rękawiczce zanim trafiły na swoje miejsce, celowała nie tam gdzie trzeba, koszmar jednym słowem!!!!
Ostatnia edycja:
Wydaje mi się że zimą będzie łatwiej dzieciakom zaakceptować rękawiczki W zimie kwiatka nie będzie chciał przecież zrywać a jak mu łapki zmarzną gdy dotknie śniegu to sam założy ;P
Wiolan natentychmiast przymierzaj kombinezon!
Wiolan natentychmiast przymierzaj kombinezon!
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Lojalnie ostrzegam!!!!
i ja sie pod tym podpisuje... moj kacper zajarzył te rekawiczki w wieku okolo 4 lat dopiero.. a i tak sie meczylismy z trafianiem palców do odpowiednich dziurek, bo niejako te paluszki schowane w rękawiczce nie słuchają już ani dzieci ani mamusi....;...
na te rekawiczki przyjdzie czas... poza tym jesli juz to sa one z dzianiny ktora szybko na sniegu przemaka i dzieciom marzną paluszki.. szybko moze dojsc do odmrozenia... a tak w jednopalczastych paluszek paluszek grzeje..... a dzieci sobie swietnie z nimi radzą... jak chca wziac snieg czy co innego to uzywają zawsze dwoch rączek...;-)
dzisiaj aguska przyjedzie ze zlobka to ją wystroje....
reklama
no ja mam nadzieję ;-)Wydaje mi się że zimą będzie łatwiej dzieciakom zaakceptować rękawiczki W zimie kwiatka nie będzie chciał przecież zrywać a jak mu łapki zmarzną gdy dotknie śniegu to sam założy ;P
wiolan jak przymierzysz to daj znać, czy pasuje i ewentualnie jakieś foty do grupy?? :-)
ja wczoraj w sklepie widziałam fajną czapę, ale 40 zł kosztowała jakos mi się drogo za samą czapkę na zimę widzi, tylko , zę ona taka mega ciepła była...