reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Właśnie znalazłam na alledrogo fajnego sprzedawcę, a w zasadzie fajne produkty.

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Przed chwilą pozamawiałam kilka produktów, od zabaw elementarnych począwszy :). Kupiłam jeszcze stempelki, farby do malowania rękami, kubek niekapek do farb, knigę z masażykami i już sama nie wiem co jeszcze ;). Teraz czekam na pakę i zabieram się za dziecia :)

Alis :-D:-D:-D super

wiolan to na co czekasz z tym przymierzeniem kombinezonu? ;-)

Afi ja kupiłam jedne w H&M ale takie na śnieg nieprzemakalne, ubrał, aby przymierzyć i na tym koniec..
jede ma przy kurtce, ale w ogóle bez palców:szok: i jedna ostatnio chciałam mu na spacer założyć, ubrał i szedł ze 3 minuty, ale jak chciał kwiatka zerwać, to już pisk, bo nie dało się tak łatwo ;-)
nie wiem, jak to zimą będzie wyglądało:sorry:

Lojalnie ostrzegam!!!!
Nie kupujcie pięciopalczastych rękawiczek!!!!Zanim je założycie, to będziecie złe, spocone a dziecko wkurzone na maxa.
Jagoda pięciopalczaste miała w tamtą zimę, miała 2,5 roku. Męką było ich wkładanie. Zginała paluszki w rękawiczce zanim trafiły na swoje miejsce, celowała nie tam gdzie trzeba, koszmar jednym słowem!!!!

Ostatnia edycja:
Wydaje mi się że zimą będzie łatwiej dzieciakom zaakceptować rękawiczki :) W zimie kwiatka nie będzie chciał przecież zrywać a jak mu łapki zmarzną gdy dotknie śniegu to sam założy ;P

Wiolan natentychmiast przymierzaj kombinezon! :)

Lojalnie ostrzegam!!!!
Nie kupujcie pięciopalczastych rękawiczek!!!!Zanim je założycie, to będziecie złe, spocone a dziecko wkurzone na maxa.
Jagoda pięciopalczaste miała w tamtą zimę, miała 2,5 roku. Męką było ich wkładanie. Zginała paluszki w rękawiczce zanim trafiły na swoje miejsce, celowała nie tam gdzie trzeba, koszmar jednym słowem!!!!

i ja sie pod tym podpisuje... moj kacper zajarzył te rekawiczki w wieku okolo 4 lat dopiero.. a i tak sie meczylismy z trafianiem palców do odpowiednich dziurek, bo niejako te paluszki schowane w rękawiczce nie słuchają już ani dzieci ani mamusi....;...
na te rekawiczki przyjdzie czas... poza tym jesli juz to sa one z dzianiny ktora szybko na sniegu przemaka i dzieciom marzną paluszki.. szybko moze dojsc do odmrozenia... a tak w jednopalczastych paluszek paluszek grzeje..... a dzieci sobie swietnie z nimi radzą... jak chca wziac snieg czy co innego to uzywają zawsze dwoch rączek...;-)
dzisiaj aguska przyjedzie ze zlobka to ją wystroje....:-D:-D

reklama
Wydaje mi się że zimą będzie łatwiej dzieciakom zaakceptować rękawiczki :) W zimie kwiatka nie będzie chciał przecież zrywać a jak mu łapki zmarzną gdy dotknie śniegu to sam założy ;P
no ja mam nadzieję ;-)

wiolan jak przymierzysz to daj znać, czy pasuje i ewentualnie jakieś foty do grupy?? :-)

ja wczoraj w sklepie widziałam fajną czapę, ale 40 zł kosztowała jakos mi się drogo za samą czapkę na zimę widzi, tylko , zę ona taka mega ciepła była...

Do góry