reklama
w h&m promocje, kupiłam dla nowo narodzonej córci znajomej, śliczne leginsiki i tuniczkę za 20zł
taa ja wczoraj byłam i nic po przecenie nie było.. no może 2 sztuki kurtki ale na r.104..
wiolan
PODWÓJNA MAMA
taa ja wczoraj byłam i nic po przecenie nie było.. no może 2 sztuki kurtki ale na r.104..
Potwierdzam, zero jakichkolwiek promocji...
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Potwierdzam, zero jakichkolwiek promocji...
bo może promocje są TYLKO na te małe ciuszki? ja jak byłam w rekidsie to promocje są na ubranka 0-3 mc
to ja chyba widziałam te kompleciki w promocji, ale jakiś tydzień temu, legginsy + tunika w dwóch, może trzech wersjach kolorystycznych. Wtedy była pełna rozmiarówka.
Takie jak tu: H&M super TUNIKA LEGGINSY jesień 2011 NOWE 80 (1861096241) - Aukcje internetowe Allegro
H&M ma chyba takie okresowe promocje. Wcześniej na promocji były sweterki rozpinane i sztruksy (alladynki).
Chyba jutro się wybiorę, bo poluję na śliczną jeansową princeskę, o takie coś
H&M SUKIENKA SUKIENECZKA JEANS ~ 86 NOWOŚĆ (1835534350) - Aukcje internetowe Allegro
Takie jak tu: H&M super TUNIKA LEGGINSY jesień 2011 NOWE 80 (1861096241) - Aukcje internetowe Allegro
H&M ma chyba takie okresowe promocje. Wcześniej na promocji były sweterki rozpinane i sztruksy (alladynki).
Chyba jutro się wybiorę, bo poluję na śliczną jeansową princeskę, o takie coś
H&M SUKIENKA SUKIENECZKA JEANS ~ 86 NOWOŚĆ (1835534350) - Aukcje internetowe Allegro
zrobiłam przegląd jesiennych kurteczek wyszło na to, że mamy kilka(naście)
jesiennych? wow to sporo :-)
my z jesiennych mamy jedną r. 80 tą zieloną, którą nosił już wiosną, jedną taką cieplejszą na polarze (dwustronną) i jedną przeciwdeszczową.. i jedną pikowaną kamizelkę ;-)
za to zimowych mamy już 3
Ja chcę!zrobiłam przegląd jesiennych kurteczek wyszło na to, że mamy kilka(naście), więc się podzielę. Jest któraś chętna???
Zobacz załącznik 397196
Zobacz załącznik 397197
of kors za darmo, rozmiar 18 miesięcy
reklama
estragon
mamusia synusia:P
ale my mamy spadkowe jedną tylko kupiłam i to wiosnąestragon woow , Lilka ma dwie a na zime jeszcze nie kupilam