reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

My kombinezonu na zimę jeszcze nie kupiliśmy, ale mamy dwie pary bucików na zimę. Jedne z Bartka kozaczki i dziś kupiliśmy w Lidlu, za 50zł :szok: Bartkowe są w r. 21, i będą takie na styk, a te z Lidla wzięliśmy 23, w razie jakby zima miała trwać do kwietnia. A chyba się tak zapowiada, skoro lato jest jeszcze w październiku.

reklama
My kombinezonu na zimę jeszcze nie kupiliśmy, ale mamy dwie pary bucików na zimę. Jedne z Bartka kozaczki i dziś kupiliśmy w Lidlu, za 50zł :szok: Bartkowe są w r. 21, i będą takie na styk, a te z Lidla wzięliśmy 23, w razie jakby zima miała trwać do kwietnia. A chyba się tak zapowiada, skoro lato jest jeszcze w październiku.

no ja też się obawiam, czy zimy nie będzie do kwietnia i wszystko się poprzesuwa ;-)
mamy kozaki z bartka r.23 a z elefanten 22, myślę, że damy radę ;-)

Spoko, laski, jeśli zima będzie trwać do maja, to będą już przeceny zimowych kolekcji:-D

Chrupcia, super, że upolowałaś Reimę... nowe to jakaś masakra cenowa:eek: Ja obserwuję jeden używany, zastanawiam sie czy nie wziąć go na zmianę...

U nas 23 to chyba dopiero na wiosnę, no chyba, że wreszcie Cypek ruszy z kopyta i mu stopa urośnie, bo na razie zaczęliśmy używać bucików w rozmiarze 20 z luzem około 1 cm.

rany, to moja Agusia ma chyba najwiekszą nogę - butki na jesień mamy rozm 24, wkladka prawie 15 cm ;/ .....

Bali, i jak tam te spodnie w Lidlu?

Ostatnia edycja:
Bylismy w Lidlu w weekend bo chciałam koszulki z długim takie z wilczkiem. Niestety wszystko było na 62 i potem 116... Jakosc nie porazajaca ale chyba spoko.

Just - ja o Reimie same hymny pochwalne przeczytalam na forach :-) A podobno to musi byc ReimaTec

Prosze doradzcie ... zamierzam wyslac prezent dla synka moje kumpeli..28 padziernika konczy roczek.
Namierzylam juz godne zaufania strony w Uk z zabawkami ( wonka dzieki za porade) i zabieram sie za zamowienie, ale waham sie meidzy dwoma zabawkami

podoba mi sie warsztat...bo wiem,ze Mateusz kuchnia i warsztatem chetnie sie bawi w Krakowie
ELC - My First Work Bench - Boots

ale z drugiej strony znalazlm cos do samochodu
Tiny Love Wonder Wheel : light, sound & music toys : Early Learning Centre UK Toy Shop

doradzcie prosze ...ktore kupic?

reklama
Do góry