malina29
Mama debiutująca
nieeee.... eksperymentowała w sensie bawiła się wózkami koleżanektzn ma wózeczek z gondolą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieeee.... eksperymentowała w sensie bawiła się wózkami koleżanektzn ma wózeczek z gondolą?
MAlina - ekstra ten zestaw
Czy wasze dzieci tez\ usiłują usiąść w wózku dla lalek? Mała ostatnio u znajomych jak się wózkiem bawiła to za wszelką cenę chciała w nim usiąść.....Z tego powodu też kupujemy jej jakiś najtańszy wózeczek na razie (jak mi się zechce d...ę ruszyc to skocze dzis do sklepu), a jak bedzie ladnie sie bawic to pod choinke dostanie jakis wypasiony.
widze ze u Was podobnie jak u mnie wiki dostal kuchnie i uwielbial sie nia bawic,a Ola wybiera samochody i traktory,chociaz juz przejawia chec do wozkai lalek,misiowTo tak jak moja córa niby chciała lalki, a jak już je dostawała, to po 2-3 dniach zachwyt mijał i się kurzyły na półce. Moja wolała samochody, dinozaury, smoki, klocki. Wszystkie lalki powydawałam, teraz ma tylko 2 lalki Barbie i 1 Agatkę.
Ostatnio Cypek pożyczał sobie lalki Barbie, a jak zobaczył Agatkę, to od razu ją zabrał do swoich zabawek, później wziął włożył ją w kosz na kółkach i woził po pokoju, karmił butelką lub łyżeczką. Chyba mu będę musiała jakiś wózeczek kupić. ;-)
super zakupy na pewno sie spodobaja przyszlej wlascicielce.moja kolezanka ma wozek dla lalek z qinny gdzie wymienia sie albo gondole albo spacerowke,super jestAlis - my nabyłyśmy taką lalę:
SIMBA Interaktywna Lalka NEW BORN BABY + Akcesoria (1830314593) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego wózek
SMOBY Wozek SPACEROWKA Baby Nurse Skretne Kółka (1824778475) - Aukcje internetowe Allegro
ale dopiero czekamy na kuriera..
a samochody też mamy, na razie nie robią wielkiego szału
dzieki,jak bede to cos wybierzemyw biedronce widziałam dziś dość fajne kalosze dziecięce :-)
my akurat mamy, ale może komuś się przyda ;-)
i ksiązeczki np. bob budowniczy, tomek i przyjaciele, któl lew itp za 7,99 :-)Biedronka - Bajki
Fajne są te kaloszki z biedronką, nawet miałam kupić, ale są dopiero od rozmiaru 23-27 i 28-33, a Cypek dopiero zaczyna chodzić w butkach rozmiar 20, znowu Gabi ma 35, czasem nawet pożycza moje adidasy rozmiar 36, tak więc żadne z moich dzieci nie nadaje się do tych kaloszków.w biedronce widziałam dziś dość fajne kalosze dziecięce :-)
my akurat mamy, ale może komuś się przyda ;-)
i ksiązeczki np. bob budowniczy, tomek i przyjaciele, któl lew itp za 7,99 :-)Biedronka - Bajki
dziewczyny które w zeszłym roku kupowały kalendarze ze zdjęciami - polecicie sprawdzonego sprzedawce???