reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Dzięki dziewczyny za opinie,za podpowiedzi,musze się przespać z tym krzesełkiem qrna
Bo z jednej strony fajne jest,bo potem ma krzesełko i stolik,ale znowu właśnie te pasy i regulacji niet
Chyba najpierw poczekam na te krzesełka co Wy na nie czekacie i na Wasze opinie o nich,chyba tak będe musiała zrobić
Na razie młody nie rwie się aż tak bardzo teraz do siedzenia,to niejako mam czas hehe
Sąsiadka ma nawet fajne ,plastikowe,jak wrócą ze świąt,to zrobię u niej fotkę tego krzesełka i po pozwoleniu ją wkleję

reklama
Dziewczyny niedługo wyprzedaże,dlatego proszę o informację w jakich sklepach już się zaczęło.Ja wybieram się 30 grudnia,z grupą koleżanek :-) Mam zamiar oblecieć wszystkie łodzkie centra.Większość wyprzedaży rusza po Świętach :-) Udanych polowań ;-)

Mothercare zaczyna po Świętach wyprzedaże- pytałam się osobiście:tak:A to jeden z moich ulubionych sklepów(w przypadku Nadii).Wiedziona doświadczeniem najlepsze rzeczy można znaleźć między Świętami, a Sylwestrem;-) Po Nowym Roku już jest trochę gorzej z wyłapaniem okazji.Na pewno Mango też ma wyprzedaże po Świętach,nie wiem jak zara,ale myślę,że tak:-) I venezia .na pewno,jeśli kogoś interesują buty i torebki

My początkowo też taki chcieliśmy bo można zrobić potem stolik i krzesełko dla starszego dziecka ale po głębszych przemyśleniach doszłam do wniosku, że takie krzesełko ma wiele wad które w moich oczach je dyskwalifikują. Po pierwsze brak pasów bezpieczeństwa (co na początku wydaje mi się dość ważne), po drugie brak regulacji kąta oparcia (Majka jeszcze nie siedzi tak pewnie z prostymi plecami bo leci na twarz najczęściej a tu nawet pasów nie ma które by ją trzymały, więc twarz miałaby chyba na tej tacce ;P) i po trzecie to krzesełko jest niskie czyli nie mogłaby siedzieć z nami przy stole bo byłaby za nisko...

a my tzn synu dostał drewniane krzesełko do karmienia...rewelacja... regulowane oparcie i blacik :D synu szczęśliwy :D później się pochwalimy w grupie :)

A na chwile wracając do krzesełek,to małż takowe wyczaił i teraz mam dylemat

KRZESEŁKO TEAK 3 KOL+MATA DISNEY MEGA WYPRZEDAŻ !! (1380983431) - Aukcje internetowe Allegro
my kupowaliśmy kierując się przede wszystkim pasami i regulacją oparcia.
jakieś 2 lata temu zamawialiśmy do resturacji 3 podobne krzesełka, to wyobraź sobie, ze dostaliśmy straszne badziewie, śrubek i drewna brakowało :szok: więc ja osobiście jestem uprzedzona do tego typu krzesełek :-(
rozwazamy wlasnie zakup takiego wozeczka boikido zamiast pchacza...

my też będziemy mieli drewniany wózek, zamiast plastikowego pchacza ;-)
choć wstępnie rozważałam pchacz vtech, ale znajoma miała i narzekała, że wywrotny jest :-(

....co do wyprzedaży, to tuż przed świętami widziałam w Zarze "pogrupowane" już na wieszakach tak jak do przecen, więc wydaje mi się, że może już jutro...?:-)
Ja czekam na Mothercare i Zarę:tak:

A zapomniałam pochwalić małża- wpał do Zotych i kupił juniorowi bardz fajne ciuszki w H&Mie- ja takich nie widziałam- bodziaka w szare paski z wielkim Barbapapą, szare spodnie dresowe, bodziaka w granatowe pasy, skarpetki z pluto (te akurat już jedne mamy i są super) i 2-pak skarpet- w paski i z uśmiechem:-) Spisał się chłopak, a ja, ciemna masa, zapomniałam zabrać tej torby od rodziców... mama będzie musiała nam wysłać...

reklama
Do góry