reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dzięki dziewczyny za opinie,za podpowiedzi,musze się przespać z tym krzesełkiem qrna
Bo z jednej strony fajne jest,bo potem ma krzesełko i stolik,ale znowu właśnie te pasy i regulacji niet
Chyba najpierw poczekam na te krzesełka co Wy na nie czekacie i na Wasze opinie o nich,chyba tak będe musiała zrobić
Na razie młody nie rwie się aż tak bardzo teraz do siedzenia,to niejako mam czas hehe
Sąsiadka ma nawet fajne ,plastikowe,jak wrócą ze świąt,to zrobię u niej fotkę tego krzesełka i po pozwoleniu ją wkleję

reklama
Dziewczyny niedługo wyprzedaże,dlatego proszę o informację w jakich sklepach już się zaczęło.Ja wybieram się 30 grudnia,z grupą koleżanek :-) Mam zamiar oblecieć wszystkie łodzkie centra.Większość wyprzedaży rusza po Świętach :-) Udanych polowań ;-)

Mothercare zaczyna po Świętach wyprzedaże- pytałam się osobiście:tak:A to jeden z moich ulubionych sklepów(w przypadku Nadii).Wiedziona doświadczeniem najlepsze rzeczy można znaleźć między Świętami, a Sylwestrem;-) Po Nowym Roku już jest trochę gorzej z wyłapaniem okazji.Na pewno Mango też ma wyprzedaże po Świętach,nie wiem jak zara,ale myślę,że tak:-) I venezia .na pewno,jeśli kogoś interesują buty i torebki

My początkowo też taki chcieliśmy bo można zrobić potem stolik i krzesełko dla starszego dziecka ale po głębszych przemyśleniach doszłam do wniosku, że takie krzesełko ma wiele wad które w moich oczach je dyskwalifikują. Po pierwsze brak pasów bezpieczeństwa (co na początku wydaje mi się dość ważne), po drugie brak regulacji kąta oparcia (Majka jeszcze nie siedzi tak pewnie z prostymi plecami bo leci na twarz najczęściej a tu nawet pasów nie ma które by ją trzymały, więc twarz miałaby chyba na tej tacce ;P) i po trzecie to krzesełko jest niskie czyli nie mogłaby siedzieć z nami przy stole bo byłaby za nisko...

a my tzn synu dostał drewniane krzesełko do karmienia...rewelacja... regulowane oparcie i blacik :D synu szczęśliwy :D później się pochwalimy w grupie :)

A na chwile wracając do krzesełek,to małż takowe wyczaił i teraz mam dylemat

KRZESEŁKO TEAK 3 KOL+MATA DISNEY MEGA WYPRZEDAŻ !! (1380983431) - Aukcje internetowe Allegro
my kupowaliśmy kierując się przede wszystkim pasami i regulacją oparcia.
jakieś 2 lata temu zamawialiśmy do resturacji 3 podobne krzesełka, to wyobraź sobie, ze dostaliśmy straszne badziewie, śrubek i drewna brakowało :szok: więc ja osobiście jestem uprzedzona do tego typu krzesełek :-(
rozwazamy wlasnie zakup takiego wozeczka boikido zamiast pchacza...

my też będziemy mieli drewniany wózek, zamiast plastikowego pchacza ;-)
choć wstępnie rozważałam pchacz vtech, ale znajoma miała i narzekała, że wywrotny jest :-(

....co do wyprzedaży, to tuż przed świętami widziałam w Zarze "pogrupowane" już na wieszakach tak jak do przecen, więc wydaje mi się, że może już jutro...?:-)
Ja czekam na Mothercare i Zarę:tak:

A zapomniałam pochwalić małża- wpał do Zotych i kupił juniorowi bardz fajne ciuszki w H&Mie- ja takich nie widziałam- bodziaka w szare paski z wielkim Barbapapą, szare spodnie dresowe, bodziaka w granatowe pasy, skarpetki z pluto (te akurat już jedne mamy i są super) i 2-pak skarpet- w paski i z uśmiechem:-) Spisał się chłopak, a ja, ciemna masa, zapomniałam zabrać tej torby od rodziców... mama będzie musiała nam wysłać...

reklama
Do góry