reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Wampi ja kupowałam takie siatkowe u mnie w aptece,płaciłam coś koło 2 zł za sztukę.Podkłady też w aptece kupowałam 3 zł z groszami za paczkę.

ooo Dawno nie wchodziłam na ten wątek.
Co do pampersów to na razie mam tylko 1,a potem się zobaczy i dokupi.
Staniki mam tylko usztywniane bo innych nie cierpie a i mój biust wygląda w nich FATALNIE:sorry:
Kurier dostarczył mi dzisiaj pościel:-) i jestem b.zadowolona,już sie pierze.Wczoraj zamówiłam a dzisiaj rano dostarczona,super.Dopiero wczoraj zamawiałam bo jakoś nie mogłam sie zdecydować.

agulam- ja miałam podobnie z łożeczkiem, że na drugi dzień po zamowieniu był juz kurier :) Dzisiaj czekam na reszte rzeczy, i wkurze sie jak dzis kurier nie dojedzie... ;)

A co robicie z ochraniaczami na łożeczko ? wietrzycie czy jakoś pierzecie ?

ja uprałam.. też się wahałam co zrobić ale na metce było napisane, że można prać więc wrzuciłam do pralki.. tylko nastawiłam mniejsze wirowanie
nic się z nim nie stało ;-)

Ochraniacze, a nawet przybornik uprałam w pralce. Tak samo ustawiłam na mniejsze wirowanie. Jeśli któraś z was nie ma takiej możliwości to nastawcie program np. do prania swetrów lub jakiś inny tzw. "delikatny"

reklama
dziewczyny jesli to dla Was nie problem wrzuciłybyscie mi liste rzeczy dla maluszka co trzeba kupic w aptece może byc na priva jak mozecie bardzo z gory dziekuje
a ja swoja posciel upiore tez na programie delikatne a ten rozek i przybornik i ochraniuacz to mama powiedziala ze upierze w rękach...

Do góry