reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
pokazałam mu ...nie na sobie bo by padł......i wogóle przestał mnie tykac hahahahahah

h e he ja mojemu też i też nie na sobie..
mnie jeszcze tyka, choć teksty czasami wali, aż przykro się robi..
ostatnio go pytam, czy jestem atrakcyjna w ciąży
on patrzy na mnie i mówi:
jakbym chciał grubą, to bym sobie poszukał grubej..

a dziś mu przypomniałam, ze zapomniał do pracy ważnych rzeczy on mi podziękował, a ja się go pytam
widzisz kochanie i co Ty byś beze mnie robił?
jak to co? konia bym se walił :-)
ja to zawsze mówię, Stary a głupi

h e he ja mojemu też i też nie na sobie..
mnie jeszcze tyka, choć teksty czasami wali, aż przykro się robi..
ostatnio go pytam, czy jestem atrakcyjna w ciąży
on patrzy na mnie i mówi:
jakbym chciał grubą, to bym sobie poszukał grubej..

a dziś mu przypomniałam, ze zapomniał do pracy ważnych rzeczy on mi podziękował, a ja się go pytam
widzisz kochanie i co Ty byś beze mnie robił?
jak to co? konia bym se walił :-)
ja to zawsze mówię, Stary a głupi

BOSZE !!!!! faceci bywają widać okropni :) ludzie pierwotni

Dobrze, że ja ze swoim nie mam takich problemów :p Tykać chciałby na okrągło ale ja mam opory (bo dzidziuś...) i nie ma dnia żebym nie usłyszała że pięknie wyglądam :p Widać trafił mi się jakiś dobry egzemplarz ;)

Wonka uk
Ja tez, juz https://www.babyboom.pl/forum/members/wonka-uk-46514.html bym rozlozyla czekam na paczke.:) ale jak tylko przyjdzie to za bieramy sie z mezulkiem do roboty:)
i chyba usiade i tak zstane przynim do porodu:)
Mamusia14 ja też wybrałam bardzo podobne łóżeczko a dokładnie takie ŁÓŻECZKO DZIECIECE + SZUFLADA 3 KOLORY TYMON II (963121621) - Aukcje internetowe Allegro ale to też brałam pod uwagę, ale do tej komody KOMODA SOSNOWA Z PRZEWIJAKIEM GLUCK HIPPO ORZECH! (974999699) - Aukcje internetowe Allegro musze mieć kolor jasny orzech, a pościel wybrałam taką SS* Luksusowa POŚCIEL do łóżeczka 16 CZĘŚCI (950597165) - Aukcje internetowe Allegro tylko zastanawiam się jeszcze nad tym którą wybrać. Nr 1, 4, 5 będą mi pasować kolorystycznie do pokoiku :)
Noo podobne :)
komoda przepienka..
posciel tez myslalam nad ta sama ale wiece zamawiania stwierdzilam ze wystarczy mi ta:)

ja przed ciązą chudzelec byłam i jak zaczęłam tyć to mój każdemu powtarzał ze ciąza to był jednen warunek zebym przytyła, więc jak mnie tak drażni to mu mówię, że jak urodzę to schudnę do 38 kg i wtedy będzie miał dopiero problem :-) (przed ciązą ważyłam 42kg)

Ja ze swoim też nie mam problemów, uwielbia jak chodzę na wieczór nago i mówi że mam śliczny okrągly brzuszek. Mój też chciałby mnie non stop tylkać. Ja nie mam oporów ze względu na dziecko, a dlatego że jestem słabo nawilżona, a boje się uzywac jakichkolwiek żeli.

mój miał na początku opry w 5 t.c miałam plamienia potem jakoś do 15 t.c był zakaz, a potem miał opory czy młodego tam nie rusza:-)
a teraz już wie, ze mały też to lubi hehe

reklama
Ja mam opory od kiedy minął 30 tydzień. Zostało mi mniej więcej 6 tygodni do końca i nie chciałabym niczego przyspieszać ;) Seks oczywiście dalej praktykujemy ale rzadziej niż przed 30 tygodniem.

Do góry