reklama
N
nataliak
Gość
wracamy do tematu
wracamy do tematu
he he wielki brat widzi wszystko :-)
myślę ze jeszcze się nie przyspieszy...
Ja wiem z wielu źródeł że owszem seks w ostatnich 6 tygodniach może przyspieszyć akcję porodową także wolę dmuchać na zimne. Niech dzidzia jeszcze posiedzi w środku
A wracając to tematu zakupowego, co kupowałyście na materacyk do łóżeczka? Jakie podkłady, jakiej firmy? Bo ja się nie umiem zdecydować...
Ostatnia edycja:
N
nataliak
Gość
ja kupilam takie: Podkładka pod prześcieradło - | Motherhood.pl
i to NA materacyk a POD przescieradlo
i to NA materacyk a POD przescieradlo
awru
Fanka BB :)
ja zakupiłam 5 paczek absorgn, chyba za dużo, zwłaszcza ze nie używam podpasek tylko tamponów
krewetka to się pewnie jeszcze z kimś podzielisz tymi podkładami
Dziewczyny a kupiłyście sobie te siatkowe wilorazowe majty? Ja wzięłam 6szt i 2 opakowania podkładów.
ja kupiłam jedną paczkę wielorazowych - właśnie tych siatkowych i 2 paczki jednorazowych (po 6 sztuk) - pewnie jeszcze dokupię bo jak się będę chciała przerzucić w domu na podpaski to nawet nie będę ich miała jak nosić bo takich zwyczajnych majtek czyt. z cała pupą mam dosłownie kilka par a reszta to niezdrowe, jak mawia mój mąż ;-)
h e he ja mojemu też i też nie na sobie..
mnie jeszcze tyka, choć teksty czasami wali, aż przykro się robi..
ostatnio go pytam, czy jestem atrakcyjna w ciąży
on patrzy na mnie i mówi:
jakbym chciał grubą, to bym sobie poszukał grubej..
a dziś mu przypomniałam, ze zapomniał do pracy ważnych rzeczy on mi podziękował, a ja się go pytam
widzisz kochanie i co Ty byś beze mnie robił?
jak to co? konia bym se walił :-)
ja to zawsze mówię, Stary a głupi
wow! konkret ;-)
mój wczoraj stwierdził ni z tego ni z owego, że jestem taka śliczna - nawet w ciąży myślałam, że padnę
aldonta
Fanka BB :)
heh przyszło łóżeczko.............bałam sie tych szczebelków "nie okrągłych" ale sa ładne , nawet bardziej mi sie podobają....
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Ja się wkurzam, bo dzisiaj miało być dostarczone łóżeczko dla Jagody i du...a, nie ma. Tak samo na kocyk czekam już tydzień. A na dodatek nie mogę się zalogować na pocztę, żeby sprawdzić, czy sprzedawcy coś napisali. Wbijam wszystko jak być powinno a wyskakuje nieprawidłowy login lub hasło, no badziew jakiś...