reklama
a duże te zakupy u nich zrobiłaś?
bo ja u nich na 250 zł robiłam, ale na szczęście wszystko było w porządku.
ale wiem, ze takie coś wkurza :-(
tak czy siak, myślę,że powinnaś napisać do nich, że zamówiłąś anie dostałaś i to że nie poto płacisz za kuriera aby tydzien czekać i zobaczymy jak się usprawiedliwią..
bo ja u nich na 250 zł robiłam, ale na szczęście wszystko było w porządku.
ale wiem, ze takie coś wkurza :-(
tak czy siak, myślę,że powinnaś napisać do nich, że zamówiłąś anie dostałaś i to że nie poto płacisz za kuriera aby tydzien czekać i zobaczymy jak się usprawiedliwią..
no właśnie napisałam do nich nie-uprzejmego maila))
Ja wydałam 160 zł na zakupy.
mail o tresci:
wy hu*** gdzie jest moja paczka.
złodzieje ;-)
160 zł to też nie mało, wiec niech się teraz tłumaczą
aldonta
Fanka BB :)
Pracowałam w sklepie internetowym i wiem z doświadczenia, że jak wysłają mail o wysłce bez podania nr listu przewozowego, to znaczy, że jeszcze nie wysłali towaru, bo albo go nie mają albo ktoś coś zawalił. A tak to zwalą winę na firmę kurierską. Albo podadzą nieistniejący nr listu i będą twierdzic, że kurier zagubił paczkę. Znam te triki, bo sama je musiałam stosowac. W ten sposób asekurują się przed otrzymaniem negatywa. Szkoda mojej kasy na telefon i moich nerwów...
ja mam dzisiaj dostac łóżeczko i materac ....zobaczymy jak sie spiszą :/
natalia_lila
Dziewczyny a kupiłyście sobie te siatkowe wilorazowe majty? Ja wzięłam 6szt i 2 opakowania podkładów.
haahha, nie aż tak ostro
ale mnie najbardziej denerwowało jak klient pisał mail bez "dzień dobry, do widzenia, pozdrawiam itd" i od razu było zapytanie:
-gdzie jest moja paczka?
hahah i takiego też im wystosowałam
hahahah ja też nigdy nie piszę dzień dobry, jak jestem zła hehe
aldonta
Dziewczyny a kupiłyście sobie te siatkowe wilorazowe majty? Ja wzięłam 6szt i 2 opakowania podkładów.
kupiłam 5cio pak canpola.....takie smieszne majciorki mega sexiiiii hehehehe
reklama
siatkowe mam 2 pary- wielorazowe
i jakieś jednorazowe mam 5 par, ale one nie są siatkowe :-(