reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

estragon, mnie tylko raz się zdarzyło, ze sklep mi wysłał nr listu przewozowego, zawsze musiałam się o to prosić, a i zdarzało się ze kurier był , nie zostawił awizo i nie zadzwonił:no:

reklama
a duże te zakupy u nich zrobiłaś?
bo ja u nich na 250 zł robiłam, ale na szczęście wszystko było w porządku.
ale wiem, ze takie coś wkurza :-(
tak czy siak, myślę,że powinnaś napisać do nich, że zamówiłąś anie dostałaś i to że nie poto płacisz za kuriera aby tydzien czekać i zobaczymy jak się usprawiedliwią..

Pracowałam w sklepie internetowym i wiem z doświadczenia, że jak wysłają mail o wysłce bez podania nr listu przewozowego, to znaczy, że jeszcze nie wysłali towaru, bo albo go nie mają albo ktoś coś zawalił. A tak to zwalą winę na firmę kurierską. Albo podadzą nieistniejący nr listu i będą twierdzic, że kurier zagubił paczkę. Znam te triki, bo sama je musiałam stosowac. W ten sposób asekurują się przed otrzymaniem negatywa. Szkoda mojej kasy na telefon i moich nerwów...

ja mam dzisiaj dostac łóżeczko i materac ....zobaczymy jak sie spiszą :/

haahha, nie aż tak ostro:p
ale mnie najbardziej denerwowało jak klient pisał mail bez "dzień dobry, do widzenia, pozdrawiam itd" i od razu było zapytanie:
-gdzie jest moja paczka?
hahah i takiego też im wystosowałam:p

haahha, nie aż tak ostro:p
ale mnie najbardziej denerwowało jak klient pisał mail bez "dzień dobry, do widzenia, pozdrawiam itd" i od razu było zapytanie:
-gdzie jest moja paczka?
hahah i takiego też im wystosowałam:p

hahahah ja też nigdy nie piszę dzień dobry, jak jestem zła hehe

reklama
Do góry