reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
:-D:-Dbyło widać pudełko fisher price i foto leżaczka, więc wiedział, ze to tylko leżaczek:-D
lenkaa, a może jak patrzysz na kopertowe, to może kaftaniki??

Kaftaniki też biorę ale rozpinane na długości - bo takie mają, już nie bawię się w kopertowe, szkoda mi kasy na przesyłkę od innego sprzedawy. Bo ponoć chcą w szpitalu i body i kaftaniki, a szkoda mi kasy na jakieś lepsze do szpitala i w sumie na tylko na pierwsze 2 a czasem 1 tydzień życia.

Śliczny KAFTANIK KOŁNIERZYK stójka r 56 KOLOR (894432127) - Aukcje internetowe Allegro

jesli ja bede musiala brac do szpitala ubranka to zdecydowalam ze beda to jednak pajacyki. rozpinane w kroku i na calej dlugosci. najmniej przebierania i latwo bedzie przewijac.

Dziękuje :tak:

kurcze Anusiak ale fajowo.. tak niebiańsko :-) Tobie to jeszcze czegoś brakuje czy masz już wszystko?? :cool2: oprócz bejbiaka oczywiście :-D
Brakuje,brakuje...już blisko m-c czekamy na komode i półeczkę:-(,jeszcze dywan trzeba kupić,firankę, jakieś obrazki,szablony na złączeniem farb zrobić.Zawsze coś się znajdzie :-D
Aga, za:
zasłony
falbanę maskującą
rożek
2xprześcieradło na gumce
2xposzwa na poduszkę
2xposzwa na kołdrę
wypełnienie(poduszka i kołderka)
ochraniacz
pościel do wózka
i niezbędnik
zapłaciłam 290zł z przesyłką.A kupowałam u Frodo.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Aga - i jak ten leżaczek? zadowolna z zakupu? - nie pamietam - kupiłas na aukcji używany czy zupelnie nowy?
wstyd się przyznać, ale sama nie dam rady złozyć:zawstydzona/y: ale chyba jakiś śrubek mi brakuje:baffled:
kupiłam używany w bdb stanie, a ja nazwałabym to idealny stan, żadnej ryski nie ma :-)

A jak rozwiążecie kwestię wstawania w nocy do małego? Będziecie spac z nim w jednym pokoju czy będziesz chodzić do niego w nocy?
Życie pokaże,ale chyba na początku będzie z nami w pokoju(może łózeczko tez od nas przeniesiemy na miesiąc-dwa? Pewnie cały czas bedę sprawdzać, czy mały oddycha....:zawstydzona/y:a takie latanie co chwila,pewnie będzie dosć uciążliwe,

reklama
Do góry