reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
było widać pudełko fisher price i foto leżaczka, więc wiedział, ze to tylko leżaczek
lenkaa, a może jak patrzysz na kopertowe, to może kaftaniki??
Kaftaniki też biorę ale rozpinane na długości - bo takie mają, już nie bawię się w kopertowe, szkoda mi kasy na przesyłkę od innego sprzedawy. Bo ponoć chcą w szpitalu i body i kaftaniki, a szkoda mi kasy na jakieś lepsze do szpitala i w sumie na tylko na pierwsze 2 a czasem 1 tydzień życia.
Śliczny KAFTANIK KOŁNIERZYK stójka r 56 KOLOR (894432127) - Aukcje internetowe Allegro
N
nataliak
Gość
jesli ja bede musiala brac do szpitala ubranka to zdecydowalam ze beda to jednak pajacyki. rozpinane w kroku i na calej dlugosci. najmniej przebierania i latwo bedzie przewijac.
anusiak-białystok
Dziękuje
Aga, za:
zasłony
falbanę maskującą
rożek
2xprześcieradło na gumce
2xposzwa na poduszkę
2xposzwa na kołdrę
wypełnienie(poduszka i kołderka)
ochraniacz
pościel do wózka
i niezbędnik
zapłaciłam 290zł z przesyłką.A kupowałam u Frodo.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Brakuje,brakuje...już blisko m-c czekamy na komode i półeczkę:-(,jeszcze dywan trzeba kupić,firankę, jakieś obrazki,szablony na złączeniem farb zrobić.Zawsze coś się znajdziekurcze Anusiak ale fajowo.. tak niebiańsko :-) Tobie to jeszcze czegoś brakuje czy masz już wszystko?? oprócz bejbiaka oczywiście
Aga, za:
zasłony
falbanę maskującą
rożek
2xprześcieradło na gumce
2xposzwa na poduszkę
2xposzwa na kołdrę
wypełnienie(poduszka i kołderka)
ochraniacz
pościel do wózka
i niezbędnik
zapłaciłam 290zł z przesyłką.A kupowałam u Frodo.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
wstyd się przyznać, ale sama nie dam rady złozyć ale chyba jakiś śrubek mi brakujeAga - i jak ten leżaczek? zadowolna z zakupu? - nie pamietam - kupiłas na aukcji używany czy zupelnie nowy?
kupiłam używany w bdb stanie, a ja nazwałabym to idealny stan, żadnej ryski nie ma :-)
anusiak-białystok
Życie pokaże,ale chyba na początku będzie z nami w pokoju(może łózeczko tez od nas przeniesiemy na miesiąc-dwa? Pewnie cały czas bedę sprawdzać, czy mały oddycha....a takie latanie co chwila,pewnie będzie dosć uciążliwe,A jak rozwiążecie kwestię wstawania w nocy do małego? Będziecie spac z nim w jednym pokoju czy będziesz chodzić do niego w nocy?
reklama
dzięki Anusiak. mi by odpowiadało to:
5el pościel 90x120 z OCHRANIACZEM od FRODO (888705996) - Aukcje internetowe Allegro
tylko na który wzór się zdecydować...
ściany będą tam żółto zielone, a meble takie mahoniowe..
5el pościel 90x120 z OCHRANIACZEM od FRODO (888705996) - Aukcje internetowe Allegro
tylko na który wzór się zdecydować...
ściany będą tam żółto zielone, a meble takie mahoniowe..