reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
:-D:-Dbyło widać pudełko fisher price i foto leżaczka, więc wiedział, ze to tylko leżaczek:-D
lenkaa, a może jak patrzysz na kopertowe, to może kaftaniki??

Kaftaniki też biorę ale rozpinane na długości - bo takie mają, już nie bawię się w kopertowe, szkoda mi kasy na przesyłkę od innego sprzedawy. Bo ponoć chcą w szpitalu i body i kaftaniki, a szkoda mi kasy na jakieś lepsze do szpitala i w sumie na tylko na pierwsze 2 a czasem 1 tydzień życia.

Śliczny KAFTANIK KOŁNIERZYK stójka r 56 KOLOR (894432127) - Aukcje internetowe Allegro

jesli ja bede musiala brac do szpitala ubranka to zdecydowalam ze beda to jednak pajacyki. rozpinane w kroku i na calej dlugosci. najmniej przebierania i latwo bedzie przewijac.

Dziękuje :tak:

kurcze Anusiak ale fajowo.. tak niebiańsko :-) Tobie to jeszcze czegoś brakuje czy masz już wszystko?? :cool2: oprócz bejbiaka oczywiście :-D
Brakuje,brakuje...już blisko m-c czekamy na komode i półeczkę:-(,jeszcze dywan trzeba kupić,firankę, jakieś obrazki,szablony na złączeniem farb zrobić.Zawsze coś się znajdzie :-D
Aga, za:
zasłony
falbanę maskującą
rożek
2xprześcieradło na gumce
2xposzwa na poduszkę
2xposzwa na kołdrę
wypełnienie(poduszka i kołderka)
ochraniacz
pościel do wózka
i niezbędnik
zapłaciłam 290zł z przesyłką.A kupowałam u Frodo.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Aga - i jak ten leżaczek? zadowolna z zakupu? - nie pamietam - kupiłas na aukcji używany czy zupelnie nowy?
wstyd się przyznać, ale sama nie dam rady złozyć:zawstydzona/y: ale chyba jakiś śrubek mi brakuje:baffled:
kupiłam używany w bdb stanie, a ja nazwałabym to idealny stan, żadnej ryski nie ma :-)

A jak rozwiążecie kwestię wstawania w nocy do małego? Będziecie spac z nim w jednym pokoju czy będziesz chodzić do niego w nocy?
Życie pokaże,ale chyba na początku będzie z nami w pokoju(może łózeczko tez od nas przeniesiemy na miesiąc-dwa? Pewnie cały czas bedę sprawdzać, czy mały oddycha....:zawstydzona/y:a takie latanie co chwila,pewnie będzie dosć uciążliwe,

reklama
Do góry