reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Justme dzięki!:) Dresy teraz nosi na 2-3 latka (98 cm), niestety potrzebuję większe:happy2:.

Ja zaszalałam, bo Młody powyrastał mi ze spodni i bluz, złożyłam ogromne zamówinie w next i przyjaciółka ma mi je przywieźć z Anglii pod koniec sierpnia:.
Nadia jest wlascicielka chyba polowy kolekcji jesiennej z next:-( Co bardzo nadszarpnelo moj budzet:dry:Zakupy robilam juz od lipca,zeby tego az tak bardzo nie odczuc,tym bardziej,ze druga corka nagle stala sie bardzo wymagajaca w kwestii ubran i butow:baffled:Dla Nadii zostaly tylko lub az buty,ale tylko zimowe.Skompletowalam juz cala wyprawke do przedszkola,bo od wtorku zaczyna dni adaptacyjne,2-3 godziny dziennie.Z kolei Julka to ciagle sprawa otwarta :baffled:Zaczal sie ten wiek,kiedy trzeba;-) miec wszystko najlepsze i oczywiscie firmowe,bo jest presja ze strony rowiesnikow:no:
Ja jutro bede w h&m,jak cos,to pisac...

Agnieszka widzę, że u ciebie się już zaczęło, moja córa jeszcze nie na tym etapie, na razie to ja przejawiam większe zainteresowanie stanem jej szafy niż ona :-p

Wczoraj byłam w Manu, ale jakoś nic mi w oko nie wpadło aż tak żeby kupić.

Nadia jest wlascicielka chyba polowy kolekcji jesiennej z next:-( Co bardzo nadszarpnelo moj budzet:dry:Zakupy robilam juz od lipca,zeby tego az tak bardzo nie odczuc,tym bardziej,ze druga corka nagle stala sie bardzo wymagajaca w kwestii ubran i butow:baffled:Dla Nadii zostaly tylko lub az buty,ale tylko zimowe.Skompletowalam juz cala wyprawke do przedszkola,bo od wtorku zaczyna dni adaptacyjne,2-3 godziny dziennie.Z kolei Julka to ciagle sprawa otwarta :baffled:Zaczal sie ten wiek,kiedy trzeba;-) miec wszystko najlepsze i oczywiscie firmowe,bo jest presja ze strony rowiesnikow:no:
Ja jutro bede w h&m,jak cos,to pisac...
Ciekawe czy facetów też to dotyczy:sorry2:?
Agnieszka ty zamawiasz cały czas ze strony intermetowej? Bo mnie nie chce wchodzić płatność. Zastanawiam się czy to nie dlatego, że karta jest na moje nazwisko, a konto na męża (ja jestem tylko upoważniona). Finalnie zawsze ktoś ze znajomych przyjeżdża z uk i mi przywozi albo zamawiam w halensie, ale tam wybór skromny. Czy jakbyś kiedyś robiła zamówinie, bliżej zimy, to mogłabym się podczepić? Dałabyś znać na forum, że zamawiasz?

Szalejecie dziewczyny:-D

Ja dzisiaj bujnęłam się do Tesco i kupiłam Jagodzie dwie koszulki z długim rękawem i jedną z krótkim za 8,70, a Jaśkowi spodenki dresowe dwie pary i dżinsy na gumkę do przedszkola, bo nie miał żadnych. No i jeszcze 3 koszulki z długim rękawem. Zapłaciłam za te 9 sztuk 112 zł:tak:, więc takie zakupy lubię.
Muszę jeszcze koniecznie zahaczyć o ciucharnię,bo dawno nie byłam.
No i pewnie via allegro dokupię Jaśkowi jeszcze ze dwie pary spodni dresowych ale bez ściągacza, bo te co ma są niestety z, a nie lubię:sorry2:

Ciekawe czy facetów też to dotyczy:sorry2:?
Agnieszka ty zamawiasz cały czas ze strony intermetowej? Bo mnie nie chce wchodzić płatność. Zastanawiam się czy to nie dlatego, że karta jest na moje nazwisko, a konto na męża (ja jestem tylko upoważniona). Finalnie zawsze ktoś ze znajomych przyjeżdża z uk i mi przywozi albo zamawiam w halensie, ale tam wybór skromny. Czy jakbyś kiedyś robiła zamówinie, bliżej zimy, to mogłabym się podczepić? Dałabyś znać na forum, że zamawiasz?

Ja zamawiam bezposrednio z next (z polskiej strony).w halens juz sie nie oplaca,bo jest duzo drozej niz na polskiej stronie w next.Przykladowo w halens sa rzeczy drozsze od 5 do 20 zl,a nawet i wiecej na jednej rzeczy.Przesylka z next przychodzi w ciagu trzech dni roboczych.Na pewno ze dwa razy we wrzesniu bede zamawiac w next buty,takze daj znac kiedy i co potrzebujesz,podejrzewam,ze i w pazdzierniku tez bede domawiac,bo nie wszystkie rozmiary sa jeszcze dostepne i trzeba czekac.Takze w razie czego czekam na info od Ciebie

reklama
z racji tego że są na majówkach drobniejsze dziewczynki może któraś będzie chętna spodnie materiałowe rozmiar 104 5.10.15 młoda nosiła je kilka razy kupione na wiosnę.

Uploaded with ImageShack.us

Do góry