reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

hurraaa, sprzedałam leżaczek:)))))))))!!!!!!!!

za ile?

ja tak myslę, czy sprzedawać nasz, niby jest do 18 kg, a już teraz Tomek średnio chce w nim siedzieć, bardziej pasuje mu do stawania przy nim..
mamy też taki ala leżaczek z biedronki co kiedyś były, więc w ltao jak juz bedzie chodził to chyba będzie mógł z niego korzystać-> bo tam zapięcia nie ma

reklama
za 150 zł i cały cyrk ze składaniem/pakowaniem i wysyłaniem odpada, bo klient jest z Krakowa:) tak się cieszę:)
ze sprzedaży ubranek i leżaczka uzbierałam już 350 zł, a zbieram na krzesełko:)

wow to super, mniewłasnie stresuje całe to pakowanie, wyjazd na pocztę, mega długie kolejki ajjj

choć ja ostatnio dawno nic nie sprzedałam, dziś kilka fotek ubranek porobiłam, więc moze coś wystawię

Dziewczyny a nie miałyście wózków 3 w 1? gondolka, spacerówka oraz fotelik
Czy kupujecie dodatkowo?

ja miałam i mam nadal, pisałam powyżej, jeżdzę nim u nas na spacerki po wsi, bo jest duży, masywny, a drugi kupiłam na wypady do miasta, żeby właśnie mało miejsca w bagażniku zajmował, bo x-lander to mi cał bagażnik zajomował ;-)

ja miałam i mam nadal, pisałam powyżej, jeżdzę nim u nas na spacerki po wsi, bo jest duży, masywny, a drugi kupiłam na wypady do miasta, żeby właśnie mało miejsca w bagażniku zajmował, bo x-lander to mi cał bagażnik zajomował ;-)

Dziewczyny a nie miałyście wózków 3 w 1? gondolka, spacerówka oraz fotelik
Czy kupujecie dodatkowo?
u nas był 3 w1 teraz jeździmy spacerówka ale zaczynam rozgladac sie za czyms małym i lekkim zeby tak jak Aga pisze można szybko zabrać ze sobą np na zakupy:p)

u nas był 3 w1 teraz jeździmy spacerówka ale zaczynam rozgladac sie za czyms małym i lekkim zeby tak jak Aga pisze można szybko zabrać ze sobą np na zakupy:p)

u nas to samo ;)

My mamy wózek 2w1 (fotelik mamy kupiony oddzielnie) i będziemy używać spacerówki tej z kompletu jak najbardziej. Nam lekka spacerówka jest potrzebna na wyjazd na wakacje także dopiero wtedy planuję ją zakupić :)

nie wiem jak teraz kształtują się ceny, ale ja swego czasu brałam pod uwagę Cybexa Onyx i kosztował ok. 1000 zł tyleż samo maclaren xt techno, a mój wózek był tylko niecałe 200 zł droższy
do maclarenów nie jestem przekonana, ale jeśli już miałabym kupowac, to tylko techno xt (chyba dobrze pamiętam?) ze względu na możliwośc rozłożenia na płasko, w tańszych modelach chyba nie ma takiej możliwości??? a to był, przyznam, priorytet jeśli chodzi o wybór spacerówki
Onyx chyba też nie ma takiej możliwości?

Onyx można kupić za ok. 700zł i jest możliwość rozłożenia na płasko :)

reklama
Do góry