reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

JustMe z tych 2 linków to ten 2.
a nie myślałaś o jakimś wózku do pchania?? a potem jak dziecko będzie większ to można kupić ten tzw jeździk... hmmm

reklama
JustMe z tych 2 linków to ten 2.
a nie myślałaś o jakimś wózku do pchania?? a potem jak dziecko będzie większ to można kupić ten tzw jeździk... hmmm

Aga, przeraża mnie zawalanie mieszkania tymi różnymi pchaczami, jeździkami, potem trzeba będzie kupić rowerek (chociaż rowerek to nie w domu w sumie;-)), dlatego ucieszyłam się, ze są 2 w 1. Myślicie, że dla dzieci to jest faktycznie przydatne??

Alis, rowerek bardzo fajny, chociaż ja się chyba nastawiam na taki drewniany, bez pedałów, do nauki utrzymywania równowagi:)

Dla mnie rowerek bez pedałów to nie rowerek ;P A na jazdę na dwóch kółkach przyjdzie czas i wtedy nauczy się równowagi na rowerku ;P

JustMe myślę ze jeździk już jest bardzo fajną sprawą- zwłaszcza dla chłopca ;-)
Alis, ja jestem za drewnianym bez pedałów, widziałam, jak dzieciaki na takim posuwają :-)

Aga ale ja nie mam nic przeciwko :) Dla mnie to po prostu nie rowerek a jeździk :p Rower ma pedały, jeździk nie a czy on jest plastikowy czy drewniany to kwestia gustu ;)

Elwiwas znalazłam Freda,napisane,że nówka nawet za niską cenę:Tiny Love Interaktywny Pies-Piesek Fred NOWY (1398353325) - Aukcje internetowe Allegro :-)
JustMe z linków,które podałaś mnie bardziej podoba się playskool.A czy przydatne,to u nas przy starszym pchacz się nie sprawdził,natomiast takie jeździdełko było numerem jeden.Mały pomykał po domu(i na dworze) jak szalony,odpychając się nogami,także myślę,że rozwiązanie 2w1 faktycznie jest super:tak:

reklama
justme - osobiście ten z głową lwa mi się nie podoba, a ten drugi miał mój podopieczny, korzystał z niego przy nauce chodzenia, a potem super na nim zasuwał, jedyna wada (jak dla mnie) to wielkość, Mały miał dwa takie pojazdy i wolał ten większy, z tym, że on jeździł na tym do 4roku ;)

evelinka- tak , tez to juz znalazłam. I tak teraz nie mam kasy by mu fundną więc chciałam Was tylko poinformować :):)

Alis - rowerek śliczny ! uwielbiam tego typu rowerki :) ale czy się nie pospieszyliście trochę z zakupem ? ;P

a rowerek bez pedał też jest super, dziecko na bezpiecznej wysokości uczy się równowagi .

Do góry