reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
7, 8 i 9 stycznia każdą aukcję w kategorii Dla Dzieci wystawisz za 10 groszy - bez względu na wartość początkową przedmiotu.
chodzi i o allegro, oczywiście:)

wreszcie wybrałam 3 modele krzesełek do karmienia. Ostateczną decyzję podejmie... nasz portfel:-D;-)
fp10.jpgconcord_spin_chilli_krzeselko.jpg64751154.jpg

estragon a to trzecie to co to? spin fajnie sie sklada ale nie ma regulacji oparcia i wysokosci...
trzecie to peg perego
spin odpowiada mi najbardziej ze względu na gabaryty, niestety mamy tak mało miejsca, że oprócz ceny muszę przede wszystkim zwracac uwagę na to, żeby było jak najmniejsze

reklama
Kolejne, wygrzebane w necie, przeceny Besta Plus, Marquita, Mayoral- niestety ten ostatni jest dla chłopców dopiero w większych rozmiarach:-(

www.loppo.pl

BTW, może któraś z Was chciałaby koszulę dla synka? Mam klęskę urodzaju....

ZARA, rozm: 6-9 miesięcy. 30 pln z wysyłką? Ewentualne negocjacje dopuszczalne;-)

pic 042.jpgpic 043.jpg

Załączniki

• pic 044.jpg
    pic 044.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 28
  • pic 046.jpg
    pic 046.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 25
Do góry