reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ja głupia zanim sie zorientowałam to jeden został jeszcze.. babki ze sklepu zakosiły wszytskie... zostal podobny ale cały niebieski i każdy okrąg osobno dmuchany... z tym ze cena 35 PLN.. ale też sporo przeceniony...
wziełam adze i tyle basenów widzieli... nawet pytałam czy jeszcze nie zakamuflowali czegoś...

Szkoda :( Będę polować na allegro w takim razie ;P Chcę taki kupić Majce jak pojedziemy nad morze latem, żeby jej na plaży wystawiać i żeby tam się pluskała :) No i żeby był w zanadrzu jak będziemy na działkę jeździć latem ;)

W ogóle to miałam napisać co ostatnio jest hitem podczas "Majowych" kąpieli ;P Kiedyś kupiłam małżowi na imieniny takie coś: Podwodna Dyskoteka i teraz niedawno robiąc porządek w szafce w łazience znalazłam to urządzonko. Przedwczoraj włączyłam to Majce podczas kąpieli i słuchajcie dziecko oszalało :D A jak jeszcze przygaszę światło to jest pełnia szczęścia :) Próbuje łapać te światełka na wodzie i cieszy się niesamowicie :) Super sprawa, polecam :)

P.S. Ja Majce włączam tylko tryb stałego świecenia, bez migania/zmieniania kolorów ;)

Ostatnia edycja:
Tadam ..dzisiaj oficjalnie zaczynaja sie w Mediolanie wyprzedaze..wiec popoludni korzystajac z tego ze sa mecze... wybieram sie na zakupowe szlaenstwo. akurat jest u kolegi V moja kolezanka ...takie swaty robilismy ...no i panowie zosytana ogladac po mesku z Mateuszem mecze a my dawaj na saldi!!!!!
Na poczatku uderze do Z...glownie mysle o ubrankach dla Mateusza...bo ja sobie obiecalam,ze nic nie pokupuje ...dopoki nei schudne ...bo nie mam zamiaru kupowac ubran w aktualnym rozmiarze slonia...schudne to beda ubrania nowe nie, schudne to bede chodzic w starych szmatach. Jedyne to moge kupic to skarpetki hehehhe

Ostatnia edycja:
oczywiscie via monte napoleone (ta slynna od tych sklepow z mega wysokiej polki) ominiemy szerokim lukiem... glownie ze wgledu ze tam pewnie beda mega kolejki :-)))))))))))))))))

strega ja tez ci zazdroszczę!!!!!!
Alis mi się podoba podwodny dyskoteka, ale jak pokazałammjemu M to oczywiście musiał skomentowac, ze chcę kupić kolejny badziew, ze i bez tego nasze dziecko uwielbia kąpiel:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry