reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

oo dzięki o to mi chodziło :-)
mi się wydaje, ze nasze dzieciaczki będą rozmiar ubranke w lato nosiły 80 cm bo chyba teraz już tak szybko nie będą rosły???

hehe, a ja mam dla Jagody koszulki na lato rozm. 92 :p (cały czas mi wszyscy gadali: 'jaka ona duża', to wzięłam sobie do serca ;P )

reklama
hehe ;P

ale są z krótkim rękawem, to może będą robic za sukienki ;P

:-D o widzisz, chociaż masz co z nimi zrobić :-D
ale myślę, że co firma, to innaczej rozmiarowo są, zauważyłam, że bodziaki carters'a są mniejsze, Tomek nosi już rozmiar na 12 miesięcy.. mothercare też jakieś małe mi się wydaję, młody nosi bluzy 9-12 tej firmy... hmmm

mi się wydaje, ze nasze dzieciaczki będą rozmiar ubranke w lato nosiły 80 cm bo chyba teraz już tak szybko nie będą rosły???

ja stawiam na 80 u Lilki, teraz nosimy 68, dziś przymierzyłam śpiochy 74 i są za duże

choć z rozmiarami różnie, bodziaki z tesco na 9m sa dużo za duże, najczesciej nosi 6-9

Ostatnia edycja:
Wiolan super, a więcej nie było ;P? Bo ja bym chętnie zakupiła taki basenik :)

W ogóle to myślałam o takim małym baseniku (małym ze względu na metraż mieszkania), żeby wsypać tam piłeczki takie gąbkowe i zrobić Majce takie "Kolorado" w domu ;)

nie ma sprawy :)

dzis przeglądałam rzeczy Liliki, chyba muszę cos zakupić bo pow 9 miesiąca nic fajnego nie mam:(
i jakieś buciki do kombinezonu...
to na kiedy sie umawiamy?:-D

ja na lato to typuje 86/92

jeśli chodzi o rozmiary to moja Maja obecnie nosi 74/80 i myślę że do wiosny będzie nosić 80/86 i takie właśnie kupiłam jej wczoraj bluzeczki i body - na metce pisze 12-18 miesiecy.
kurteczkę na zimę jeśli będe kupować to tak na 1,5-2 lata.
W zeszłą zimę bardzo dużo kupowałam na wyprzedażach właśnie w ten sposób...wiadomo że nie przewidzę na 100 procent jaki Majka będzie miała rozmiar.
Ale teraz kupowałam bluzeczki po 14 i po 9,90 a nie po 30 czy 40 zł

reklama
Wiolan super, a więcej nie było ;P? Bo ja bym chętnie zakupiła taki basenik :)

W ogóle to myślałam o takim małym baseniku (małym ze względu na metraż mieszkania), żeby wsypać tam piłeczki takie gąbkowe i zrobić Majce takie "Kolorado" w domu ;)

ja głupia zanim sie zorientowałam to jeden został jeszcze.. babki ze sklepu zakosiły wszytskie... zostal podobny ale cały niebieski i każdy okrąg osobno dmuchany... z tym ze cena 35 PLN.. ale też sporo przeceniony...
wziełam adze i tyle basenów widzieli... nawet pytałam czy jeszcze nie zakamuflowali czegoś...

Do góry