reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

61.jpeg

jesli o tych piszesz to tez je mamy ale rozkompletowane. pozytywka osobno i kluczyki osobno. zielonego nie ma, niebieskim bawi sie aktualnie prezes a pomaranczowym lena namietnie tlucze o panele ;P generalnie polecam :)

tak teee..... my tez rozłozone bo pozytywka przyczepiona jest do krzesełka do blatu , a reszta w rozsypce i te z namietnie tłuczemy o blat, brzei fotela i panele heh

reklama
dziewczyny, Jagoda znów dostała nietrafiony prezent... :/ Wodę toaletową ZARA BABY. My nie będziemy używać, ale może któraś z Was jest zainteresowana? Nowa, nieodpakowana, nawet nie wiem jak pachnie...? Ale ponoć to z naturalnych składników i dla dzieci... :confused:

Ja mojej najbliższej rodzinie zakazałam kupowania prezentów dla Nikosia, ogłosiłam że przyjmujemy gotówkę, nieważne jaką. W ten sposób uniknęliśmy nietrafionych prezentów ;-)

My już od dwóch tygodni na vizir sensitive, zeszliśmy z loveli ostatecznie bo żadnych problemów skórnych nie ma. Płuczemy w silanie soft od urodzenia, więc sentymentalny zapach nadal nam towarzyszy. Teraz to nawet częściej, bo już piorę wszystkie ubrania, bez selekcji na Jaśkowe i nasze.

nam sie skonczyl zapas plynu do prania dzidzius i kupilam awaryjnie stara dobra lovele ktorej uzywalismy kiedy lena sie urodzila. i teraz ciagle wacham jej swiezo prane ciuszki bo przypomina mi sie jak pachniala jak byla takim malym przykurczonym noworodkiem ;D

.....a ja cały czas używałam zielonego Jelpa do płukania i nadal nie mogę się od niego "uwolnić":tak:

My już od dwóch tygodni na vizir sensitive, zeszliśmy z loveli ostatecznie bo żadnych problemów skórnych nie ma. Płuczemy w silanie soft od urodzenia, więc sentymentalny zapach nadal nam towarzyszy. Teraz to nawet częściej, bo już piorę wszystkie ubrania, bez selekcji na Jaśkowe i nasze.

My vizir już od dawna ;) i lenor, nie ma znaczenia jaki. Nie ma problemów ze skórą więc nie było potrzeby kupowania specjalnych dzidziusiowych proszków ;))

My też już od jakiegoś czasu na Vizirze Sensitive ale jako płynu do płukania używam Jelpa zielonego bo zwyczajnie podoba mi się ten zapach. Kojarzy mi się właśnie z okresem noworodkowym Majeczki także narazie płynu zmieniać nie będę :p Dodam, że płuczę w nim także swoje i małża ubrania :p

reklama
Do góry