reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny z Wawy w którym sklepie można bez problemu kupując fotelik samochodowy, pójść go przymierzyć w samochodzie? Bo spotkałam się z dwoma sklepami gdzie jest to niemożliwe...:/

reklama
Moje dziecko dostało od dziadków szczeniaczka uczniaczka i wcale mu nie podszedł :baffled: - patrzy na niego obojętnym wzrokiem i delikatnie mówiąc - olewa. Nie ruszają go te melodyjki i wyliczanki. Za to ożywia się przy ogródku zabaw - te melodyjki bardzo lubi, kuli do raczkowania, aktywnych klockach i pianinko/cymbałkach. Kolejną olewką jest uczona słuchaweczka, za to nasze komóry dostarczają wrażeń za wszystkie zabawki :sorry:. No i naj naj najlepszą zabawką jest pierdółka którą sama mu zrobiłam - kupiłam w smyku naklejki drewniane ze zwierzętami z farmy i nakleiłam na karton o formacie A4 i jak ma ten wymiętolony, wyśliniony i połamany karton, to już mu nic do szczęścia nie trzeba. Wlepia ślepka w planszę i ogląda zwierzaki, a jak położę się obok na macie i pokazuję palcem na zwierzę wydając dzięki jak ono - to szał, podobnie jest z książeczkami - jak widzi to aż się napina z radości. Młody chyba idzie w ojca ;-)

wiolan - zdecydowanie mól książkowy :D:D:D:D, w każdym razie postanowiłam, póki co, przystopować z kupowaniem dziecku zabawek, bo większego zainteresowania nie widzę.

nataliak - on ma już całą półę książek i nowe przybywają, no nie będę stopować go akurat w tym, pisałam, że zabawki ograniczam. Książeczek ma sporo, i rodzinka wiedząc o jego upodobaniach też co chwilę mu prezentuje jakieś pozycje.
A w sprawie dedalusa - ten na Ruskiej jest już przeczesany i regularnie odwiedzany, tego na Świdnickiej nie znam, ale "stary" na pewno już coś będzie o nim wiedział, jak znam życie i jego :D:D:D

Nie mogę, pomijając nawet względy "kulturowo-płciowe", bo na bank się w nią nie zmieści:-D:-D:-D

...dostaliśmy drugi garnuszek na klocuszek:eek: Niestety, chrzestna była tak przejęta tym, czy Franiowi się spodoba, że nie miałam serca jej powiedzieć, że mamy już jeden.... Może któraś jeszcze nie ma??

my nie mamy i chetnie zakupimy. Jaka cena +wysyłka?

a tato to co?? rolnik czy mol ksiazkowy??

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co do garnuszka- 50 pln Wam pasuje, czy za drogo? Jestem otwarta na propozycje! Opakowanie go gara jest również, gdyby ktoś chciał, tyle tylko, ze gar już z nigo wyjęty! I od razu piszę, że najpierw przeczytała PW od Aldonty w sprawie kupna, więc chyba ma pierszeństwo, gdyby się zdecydowała...

będąc na wiosce przeczesałam swoje zbiory książeczek i wszyło ok 300 sztuk:szok:
nie sądziłam, że aż tyle tego jest:sorry2:, na razie przywiozłam połowę, bo nie mamy miejsca:sorry: strasznie się cieszę, że mama tego nie porozdawała:tak:
z zabawkami też na razie stopujemy, bo części nie mam już gdzie upchac i leżą na podłodze:confused:

pewnie ze kto pierwszy ten lepszy. Jak sie okaze ze jestem pierwsza w kolejce to pisz, cena oki. W koncu to nówka-sztuka ;) a i tak mialam kupic.

reklama
Do góry