reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
napisała mi 2 maile, w jednym kulturalnie, a w drugim:

czy chce Pani za darmo żebym przesłała paczkę, a może, żeby Mikołaj ja przywiózł, brak mi słów jak aukcja skończy się za 2zł, to może za przesyłke mam wziąc 0,50gr. Bardzo prosze nie licytowac wiecej na moich aukcjach.

hahaha nie mam zamiaru:) dla mnie porażka

no tak, przecież wymagam, żeby wysłała ją za free:/
chyba przestanę byc miła i napiszę jej to, co tutaj...

napisała mi 2 maile, w jednym kulturalnie, a w drugim:

czy chce Pani za darmo żebym przesłała paczkę, a może, żeby Mikołaj ja przywiózł, brak mi słów jak aukcja skończy się za 2zł, to może za przesyłke mam wziąc 0,50gr. Bardzo prosze nie licytowac wiecej na moich aukcjach.

hahaha nie mam zamiaru:) dla mnie porażka

no tak, przecież wymagam, żeby wysłała ją za free:/
chyba przestanę byc miła i napiszę jej to, co tutaj...

hahahaha
a bardzo zależy Ci na tych zabawkach? bo jak nie, albo możesz gdzieś w podobnej cenie kupić, to kupuj, gdzie indziej, a ją olej :-p

my mieliśmy rampersa mohini i spodnie dresowe, o ile spodnie były oki, to rampers strasznie się zmechacił (dresy kupiłam w lupmku, a rampersa w sklepie)

estragon: ja bym ją olała... jak można takie ceny przesyłki wywalać??.. jak uda nam sie djechac do jakiego s H&M to na pewno sie na cos skusze i wtedy ci napisze czy od ciebie kupie czy juz zakupilam:)))

aleście o mnie beze mnie pogadały..........:)))) dobrze, że wogóle gadacie... to znaczy że myślicie:))) miło mi:))

Nataliak: nie wiedziałam o tych innych.. ale ja to nie kupowałam tak jak Ty.. ja niestety ceny pięknej nie miałam....

kombinezony zimowe takie w brązową kratkę były po 60 zł, a kurteczki ze śnieżką niebieskie ze skosu zapinane za 30 zł (nad tą kurteczką się zastanawiałam)
a najbardziej mnie wkurzyły bluzy takie z futerkiem, ja zapłaciłam 69 zł, a teraz są po 30 zł, nie było większych rozmiarów, bo wzięłabym na przyszłą zimę

ja czekam na przecenę bodziaków z organic cotton, wczoraj udało mi się kupic jednego za 10 zł, ale jak będą na nie przeceny, to z 5 zakupię, bo są super
a bodziaki z barbapapą i snoopy'm są teraz za 20 zł (wcześniej kosztowały 39 zł)

i czapki po 5-10 zł:)

reklama
wiolan jak chcesz to Ci kupie jakies wieksze rozmiary, te dwa rodzaje 'alladynek' byly po 30zl. najwiekszym szokiem byla cena kamizelki skorzanej. normalnie kosztowala 59,90zl, strasznie mi sie podobala ale nie za ta cene. nie myslalam ze tak szybko ja przecenia a tu prosze, 20zl :)

ja w sumie nie jestem pewna czy sie wogole ruszymy w weekend gdziekolwiek, patrząc w jakim stanie przyjechał mój mąż z delegacji... grrrrrr

Ale bardzo bym chciała te spodenki..w rozmiarze 86 lub 80 ( z preferencją na 86) byłabym wdzięczna... i legginsy.. rozmiar 74, bo my dalkej nogi krótkie na legginsy...

Do góry