estragon
mamusia synusia:P
taa, zemstaestragon skoro za ubranko 20 , to zeby było sprawiedliwie, to za przesyłkę weź 25 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taa, zemstaestragon skoro za ubranko 20 , to zeby było sprawiedliwie, to za przesyłkę weź 25 zł
hih szkoda tylko,ze na niewinnej wiolan ;-)taa, zemsta
no coś ty bo jeszcze wiolan pomyśli, że faktycznie chcę ją naciągnąchih szkoda tylko,ze na niewinnej wiolan ;-)
napisała mi 2 maile, w jednym kulturalnie, a w drugim:
czy chce Pani za darmo żebym przesłała paczkę, a może, żeby Mikołaj ja przywiózł, brak mi słów jak aukcja skończy się za 2zł, to może za przesyłke mam wziąc 0,50gr. Bardzo prosze nie licytowac wiecej na moich aukcjach.
hahaha nie mam zamiaru dla mnie porażka
no tak, przecież wymagam, żeby wysłała ją za free:/
chyba przestanę byc miła i napiszę jej to, co tutaj...
a Stachu w dresach mohini z Cubusa ze 4 miechy chodzil... znaczy lezał... Jak dla mnie body, koszulki i spodnie dresowe sa okja cubusa nie polecam, albo mam pecha do niektórych firm albo kupuję najtańsze ubranka z kolekcji i się szybko niszczą
ojjj, ja też chcę do h&m!!!!
wiolan jak chcesz to Ci kupie jakies wieksze rozmiary, te dwa rodzaje 'alladynek' byly po 30zl. najwiekszym szokiem byla cena kamizelki skorzanej. normalnie kosztowala 59,90zl, strasznie mi sie podobala ale nie za ta cene. nie myslalam ze tak szybko ja przecenia a tu prosze, 20zl