reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Julita, a czy zabawki w tej macie są na takiej wysokości, że dziecko może po nie sięgnąć? Bo widziałam inne maty z Canpola i zabawki wisiały strasznie wysoko...

U nas mata edukacyjna jest ciągle w użyciu, tak jak i leżaczek, dlatego wydają mi się one niezbędne. Krzesełko do karmienia luz- jedno już dostaliśmy, drugie możemy kupić za jakiś czas w Ikei, nie są drogie...

reklama
Julita, a czy zabawki w tej macie są na takiej wysokości, że dziecko może po nie sięgnąć? Bo widziałam inne maty z Canpola i zabawki wisiały strasznie wysoko...

U nas mata edukacyjna jest ciągle w użyciu, tak jak i leżaczek, dlatego wydają mi się one niezbędne. Krzesełko do karmienia luz- jedno już dostaliśmy, drugie możemy kupić za jakiś czas w Ikei, nie są drogie...
Justme wiesz dawno moja Majula nie leżała na tej macie i nie wiem:( ale jeśli chcesz to mogę jutro sprawdzić tak orientacyjnie:)

justme5 sa wysoko, nie to co tiny love. jesli poszukasz najtanszych aukcji na allegro to kupisz druga mate tl i lezaczek fp za niecale 300zl, oczywiscie nowe. sprzedasz pozniej za co najmniej polowe wartosci, mysle ze sie oplaca.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
justme5 sa wysoko, nie to co tiny love. jesli poszukasz najtanszych aukcji na allegro to kupisz druga mate tl i lezaczek fp za niecale 300zl, oczywiscie nowe. sprzedasz pozniej za conajmniej polowe wartosci, mysle ze sie oplaca.

no to od razu mam odpowiedź czemu Maja jej nie akceptuje...
nawet nie myślałam że te zabawki mogą być niżej?

reklama
Dziewczynki.Jeśli chcecie fajną zabawkę to polecam tego Kubusia Puchatka. Jagoda dostała go na pierwszą gwiazdkę( miała 7 miesięcy). Była nim zachwycona. Jak miała półtora roku Kubuś poszedł w kąt, a od miesiąca jest znowu na topie, ale tak na maxa. Jasiek jak go widzi to aż się trzęsie z radości. Kubuś spiewa 8 piosenek i opowiada 8 historyjek. Jak śpiewa to rusza buzią i buja się na boki.
Piszą, że to zabawka od 18m. ale moim zdaniem sprawdza się już teraz:)))
INTERAKTYWNY KUBUŚ PUCHATEK mowi po polsku IMC (1260160926) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry